изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:11 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 11 ЯНУАРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Споделете деня си с хората, които ви обичат и имат нужда от вас. Зарадвайте ги с подаръци и повече внимание, покажете им обичта си. Финансовото ви състояние ще се подобри.

ТЕЛЕЦ - Амбицията ви за победа на всяка цена може да ви постави в деликатно положение. Бъдете толерантни към онези, които ви обичат, и не пренебрегвайте необмислено загрижеността им към вас.

РАК - Положителните промени покрай вас са в ход и скоро ще получите потвърждение за това. Успехът е с вас, преценете правилно ситуацията и действайте. Бизнес-идея ще ви завладее.

ЛЪВ - Душата ви жадува за повече взаимност в чувствата и днес ще получите потвърждение на задълбочаващата се тенденция в тази посока. Това ще ви направи щастливи и по-уверени.

ДЕВА - Погълнати от домашните си задачи, ще намерите време и за себе си. Починете си, седмица, която отминава беше нелека за вас. Споделете с близките си всичко, което ви вълнува днес.

ВЕЗНИ - Поизостанали задачи ще дойдат на дневен ред и от това ще ви стане по-спокойно на душата. Забравете за служебните ангажименти, дайте предпочитания на дома, семейството и личните си интереси.

СКОРПИОН - Ще отхвърлите всеки опит да бъдете въвлечени в сплетни по адрес на когото и да било. Извън интересите ви е всякакво интригантстване и други подобни натоварващи сетивата ви занимания.

СТРЕЛЕЦ - Съзнателно ще използвате деня си за почивка. Усамотението ще ви помогне да размишлявате и търсите отговори на вълнуващи ви въпроси. Намерете си подходящо място, за да си починете.

БЛИЗНАЦИ - С бързата си мисъл и навременни действия ще привличате интереса и вниманието на другите върху себе си. Ще се възползват от предложенията ви, а с тях те ще спечелите пари и слава.

КОЗИРОГ - Има кой да се погрижи за нещата, които ви притесняват, а това, че не го забелязваме, не омаловажава заслугата му. Доброто ви настроение се предава на хората и това ви задължава да сте в кондиция.

ВОДОЛЕЙ - Включвайки се в общи занимания, ще постигнете напредък и ще подобрите настроението си. Очаквани събития, ще ви направят много щастливи и защото има с кого да споделите новините.

РИБИ - Следвайте плановете си и ще си осигурите спокойствие за утрешния ден. Ако някой ви дължи нещо, то сега е момента да си го получите обратно. Любовта ще ви помогне да забравите проблемите.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди