изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Днес не предприемайте нови и рисковaни начинания. Работете по програмата си, като се съобразявате с конкретиката и с всички от обкръжението ви.

ТЕЛЕЦ - Променени условия и реорганизация на работа ще наложат промяна и в програмата ви по текущ проект, или ще подновите стари занимания.

БЛИЗНАЦИ - Отговорностите ви към работата и поетите ангажименти ще ви направят по-усърдни, за да се включите в срокове и в програмата си.

РАК - Ще работите, въпреки възможните затруднения, по набелязаната си програма, а очакванията развития ще поддържат духа и кондицията ви в добра форма.

ЛЪВ - Приключена задача ще сложи началото на нов период в живота ви. За много от вас той е свързан с професионалното развитие и кариерата, която през това време на година набира скорост.

ДЕВА - Ако за други денят е наситен с препятствия и рискове, вие с практична насоченост ще разширявате обхвата на интересите си, търсейки нови възможности за развитие и печалби.



ВЕЗНИ - Принудени от обстоятелствата, много от вас ще търсят решение на финансов въпрос, най-често чрез приятели или съответните институции.

СКОРПИОН - Пазете се от лъжи и измами и по-малко говорете за себе си. избягвайте многолюдните места и не започвайте важни дела. Бъдете добри и анализирайте детайлите.

СТРЕЛЕЦ - Провокативни изказвания и неочаквани действия, идващи от близките ви могат да ви създадат притеснения и стрес. Наложете си повече сдържаност в оценките ви за околните и не избързвайте с решенията си.

КОЗИРОГ - Необходимо е повече вникване в детайлите, избягване на риска и многолюдните места. Отложете новите начинания за по-добри дни.

ВОДОЛЕЙ - Денят и енергиите са такива, че не бива да разчитате на друг, нещо повече. За предпочитане е да избягвате многолюдните места и да си останете в къщи или на работното място.

РИБИ - Отложете новите начинания и си осигурете повече време за отдих. Възможни са оплаквания от болки в гърба, в очите и сърцето. Приемайте лека храна и избягвайте алкохола.




 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди