изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:57 EEST
DMS КАМПАНИЯТА В ПОЛЗА НА ИЛКО СЕ СПИРА    
ОбществоDMS кампанията в полза на 26-годишния Илко Пантелеев от Добрич се спира, съобщи майка му Таня Желева. Причината е, че средствата, необходими за транспорт до Германия, престой и лекарски хонорар, свързани с предстоящото лечение на Илко Панайотов в клиника „Godeshohe”, са набрани. Както НДТ писа, в края на м. г. Илко получи одобрението от НЗОК и му бе издаден формуляра S2.

С него пациентът отива в избрана от него болница в Европейския съюз и получава същото лечение, което би получил гражданин на съответната държава. След приключване на лечението, чуждестранната здравна каса или фонд изпращат фактурите за извършените медицински услуги на институцията, издала формуляра.
Сега трябва да ни насрочат и датата на която ще ни приемат в болницата, сподели Таня Желева. Тя посочи, че скоро ще бъдат публикувани сумите, които се събраха по сметката на Илко и от касичките. "Поради влошаване на времето не успяхме да съберем всичките касички. За сега средствата, които събрахме ще покрият част от престоя, пътни и разходи", допълни майката на Илко.
Илко Панайотов е в будна кома след автомобилна катастрофа. Предстои му тримесечно лечение в клиника в Бон, което е на стойност около 200 000 лева. НДТ


 


Сходни връзки

DMS КАМПАНИЯТА В ПОЛЗА НА ИЛКО СЕ СПИРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди