изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-06-05 @ 20:28 EEST
ЗАПОВЕД НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ    
РекламиЗАПОВЕД НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ


З   А   П   О    В   Е   Д

№ 36

град Добрич 12. 01. 2017 година

На основание чл.44, ал.1, т.1 и ал.2 от Закона за местното самоуправление и местна администрация и в изпълнение на чл.65, ал.1, т.1 и т.3 от Закона за защита при бедствия и с цел недопускане на инциденти с пострадали хора, вследствие на паднали ледени блокове и висулки от покривните конструкции на сгради и пътни съоръжения находящи се на територията на Община град Добрич

З  А  П  О  В  Я  Д  В  А  М:

1. Директорите на учебни и детски заведения и домове, ръководителите на учреждения, търговски дружества, общински фирми, ползватели и наематели на сгради държавна и общинска собственост, собственици на частни имоти,  незабавно да извършат следното:
- да извършат цялостен оглед на обитаваните от тях сгради и при констатиране на опасност от падащи ледени блокове и висулки да предприемат всички необходимите мерки за отстраняване им.
- при невъзможност за отстраняване на ледените образувания да предприемат действия за обозначаване и обезопасяване на местата  с цел недопускане на инциденти.
    2. Директора на дирекция „Устройство на територията инфраструктура и околна среда“ да засили наблюдението и контрола на пътните съоръжения находящи се на територията на Община град Добрич във връзка с  образуването на ледени висулки под пътните съоръжения и създаде организация за своевременното им отстраняване с цел недопускане на инциденти.
3. С настоящата ми заповед да се запознаят всички ръководители на учебни и детски заведения и домове, ръководители на учреждения, търговски дружества, общински фирми, ползватели и наематели на сгради държавна и общинска собственост, собственици на частни имоти, чрез  местните средства за масово осведомяване.

     Копие от настоящата ми заповед да се публикува на сайта на общината и се изпрати на директора дирекция „Хуманитарни дейности“, директора на дирекция „Общинска собственост“ и директора на дирекция „Устройство на територията инфраструктура и околна среда“  и до всички медии за сведение и изпълнение.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на арх.Боян Коларов - Зам. Кмет „Устройство на територията” на Община град Добрич 
 


Сходни връзки

ЗАПОВЕД НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди