изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:50 EEST
Обстановката в община Генерал Тошево към 16. 00 часа    
НовиниКъм 16.00 часа обстановката в общината постепенно се нормализира, съобщиха от Община Генерал Тошево. Отново е отворен за движение републикански път  II 29 Добрич – Генерал Тошево – ГКПП Кардам, който в ранния следобед бе затворен  заради аварирали автомобили. Продължава усилено да се работи по републиканската и общинската пътни мрежи на територията на общината.


Днес специализираната военна техника от поделението в Шабла успя да разчисти отсечката от Сърнено до Великово, а в обратна посока е почистен пътят до с. Горица. Очаква се утре да бъде осъществена връзка на селата от източната част на общината с Генерал Тошево. Кризисният щаб ще насочи усилията на роторните снегорини към най-невралгичната точка от пътната мрежа в общината -  републиканския път Рогозина – Спасово. По останалите пътища се пътува при тежки зимни условия.
В Спасово и околните села е доставен хляб. За целта е използван труднопроходимият, но отворен за движение път Спасово – Бежаново – Дуранкулак.
Електрозахранване и водоподаване има във всички населени места.
Кризисният щаб отново апелира за спазване на разпоредбите, посочени в заповедта за продължаване на обявеното бедствено положение. НДТ

 
 


Сходни връзки

Обстановката в община Генерал Тошево към 16. 00 часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди