изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН  
Значителна част от вашето време посветете на семейството си и решаването на битови проблеми. Удачна идея ще ви помогне да осъществите отдавнашни планове, които ще бъдат подкрепени от близките ви. Пътуванията няма да бъдат особено удачни поради неприятно стечение на обстоятелствата. Избягвайте спорове и обиди, които трайно могат да навредят на отношенията ви. Близките ви се нуждаят от вашата любов и разбиране.

ТЕЛЕЦ  
Тежък ден, изпълнен с предизвикателства и опасности. Пазете от грешки и спорове, които може да ви струват скъпо. Някои от вас може ефективно да разрешат проблеми, които не ви дават покой. Благоприятен момент да се погрижите за физическото си състояние. Оздравителни процедури, физиотерапии и масажи ще окажат целебно въздействие. Пазете се от отравяния и травми.

БЛИЗНАЦИ  
Денят е подходящ за довършване на нещата, преценка и осмисляне на изминатия път. Творческите и новаторски идеи ще донесат успех. Реализация на най-честолюбивите замисли и цели. Вероятно вашата активност ще бъде забелязана от когото трябва. В отношенията ви с близките ви хора могат да настъпят някои обрати. Не се намесвайте в интриги, които не ви касаят, и не позволявайте да ви привличат за съюзник. Спазвайте неутралитет и ще си спестите много неприятности и проблеми.

РАК  
Не изпадайте в блажена леност и не бездействайте. Така ще изпуснете шанса да промените живота си към добро. Съсредоточете се върху работните задължения и текущите дела. Може да се наложи да поемете отговорност не само за себе си, но и за хората които са около вас. Не пропускайте нюансите, от които зависи вашето финансово положение. Контролирайте разходите си. Вечерта ще се впуснете в невинен флирт, който впоследствие може да прерасне в нещо много по-сериозно.

ЛЪВ
Практическата и материална сфера от вашия живот днес трябва да остане встрани от вас. Работата с административни и висшестоящи органи няма да бъде резултатна, а някои от вас няма да избегнат проверки от данъчните или други контролни органи. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата и неблагоразумно подминаване на някои несъществени от ваша гледна точка проблеми може да се окажат решаващи за по-нататъшното ви развитие. Споровете и скандалите няма да помогнат да подобрите отношенията си с партньорите.

ДЕВА  
Присъщата ви отговорност и точно разписание ще ви помогнат да се справите с усложненията на работното място. Не се отвличайте с несъществени детайли, за да не изпуснете главната посока. Трудно ще наваксате по-късно. Не смесвайте личните и служебните си отношения. Това ще ви донесе проблеми в работата и личния живот. Не се доверявайте на всички обещания, много от тях няма да бъдат изпълнени. Погрижете се за профилактика на здравето си.

ВЕЗНИ  
Благоприятен ден за осъществяване и на най-смелите творчески планове и намерения. Не бързайте обаче с кардиналните решения. В края на деня може да бъдете изненадани от неочаквани финансови постъпления. В отношенията с любимия човек може да възникнат проблеми, които сериозно да ви наранят и да се окажете в неприятна ситуация. Постарайте се да не се изнервяте и да не се оправдавате.

СКОРПИОН  
Ако се отправите на пътешествие ще се заредите с много приятни впечатления и ще се запознаете с интересни и талантливи хора. Следобед може да финализирате делата с покупко-продажба на имущество, дарения и наследства. Финансовото ви положение е стабилно и може да си позволите някои неща, които отдавна желаете. В любовта може да се отдадете на завладелите ви емоции. Твърде вероятно ново запознанство с времето ще се превърне в нещо трайно и красиво.

СТРЕЛЕЦ  
Дръжте се по-скромно и оставете вашите действия и резултати да говорят вместо вас. Вашите приятели ще ви помогнат да промените някои свои планове и виждания за живота. С помощта на влиятелна подкрепа може да получите нова работа и да смените професионалното поприще. Денят е благоприятен да започнете ремонт и реализация на плановете си за благоустройството на дома ви. Земеделието, строителството и селско стопанство са сферите, в които е най-вероятно да постигнете успех.

КОЗИРОГ
Днес се опитайте да дадете дадете шанс на всеки, който иска да ви опознае, но в същото време запазете известна дистанция. Присъщата ви резервираност в отношенията с другите днес няма да ви е от полза. Към другите не бъдете критични, а честни, като контролирате завистта, гнева и алчността, които могат да се проявят днес. Така ще можете да реализирате интересна идея, резултатите от която ще подобрят финансите ви. Решително пристъпете към реализиране на плановете си.

ВОДОЛЕЙ
Интересен ден ви очаква. Пред вас се поставят нелеки задачи, но това ще ви даде възможност и да научите много нови неща. Ще създадете полезни познанства и ще намерите подкрепа от влиятелни хора. Това ще ви помогне да укрепите професионалните си позиции и да постигнете увеличение на доходите си. Научната и изследователската дейност е най-подходяща за вашите способности. Семинари, конференции ще ви дадат възможност да срещнете съмишленици и да получите полезна информация.

РИБИ  
Много от вас се чувстват уморени от еднообразната работа и нарастващи задължения. С труд ще ви се отдава да изпълните планираните за деня задачи. Може да закъснявате за срещи, занятия или да имате проблеми с получаването или изпращането на информация. Възможни са усложнения и неразбирателства с колеги или съученици. Търсенето на успех на всяка цена или желанието да угодите на всеки може да ви доведе да прибързани решения или необмислени действия.

Източник: astrovega.org

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди