изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:14 EEST
Сигнал за бомба затвори автогарата в Балчик снощи    
НовиниСигнал за бомба затвори автогарата в Балчик снощи. Злоумишленото съобщение за поставено взривно устройство е подадено на телефон 112 около 17.00 часа, съобщи Радио Варна.




Веднага са предприети всички необходими действия по закон за извеждане на хората и отцепване на мястото за извършване на проверка дали съществува опасност. Освен автогарата затварят и околните магазини.
Установен е извършителят – това е мъж от Балчик, с психични отклонения, който е настанен за лечение във варненската болница „Света Ана” заради фрактура на крак.
Дежурният прокурор Тодор Димов коментира, че за случая е ангажиран огромен ресурс от хора – пожарна, полиция, бърза помощ. Той подчерта, че с телефон 112 се злоупотребява, а проблемът с психично болните остава на дневен ред, тъй като настаняването им в психиатрия максимум за 6 месеца не е решение.
Тази сутрин автогарата в Балчик възобнови работата си и отвори в 6.30 часа, към момента направленията се изпълняват по разписание.

 


Сходни връзки

Сигнал за бомба затвори автогарата в Балчик снощи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди