изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:26 EET
ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ /ВИДЕО/











Овен

Денят ще ви даде много възможности. Първоначално няма да разберете шанса, който ви се предлага, тъй като ще е различен от вашия светоглед. Опитайте се да излезе от рамките си.

Телец
Тази неделя може да се събудите в една много различна от вчерашната ситуация. Нека това не ви отчайва. Напълно сте способни, както да се адаптирате към ситуацията, така и да я промените постепенно.

Близнаци
Денят може да ви изненада с монотонността си. Направо няма да ви се вярва, че е понеделник. Не се отпускайте, активността ще се повиши в края на работното време. Може да се наложи да останете до късно в офиса или да си вземете работа за вкъщи.

Рак
Денят ще забави хода на събитията и ще имате повече време да реагирате на случващото се. Не пропускайте тази възможност. Очаква ви важен и плодотворен разговор с ваш колега или началник.

Лъв
Оптимизмът ви е пословичен. Освен, че помага на вас самите, като го споделяте ще подкрепите много хора, които действително имат нужда от него. Продължавайте по същия начин. Ще ви бъде отвърнато подобаващо.

Дева
Бъдете разумни днес и не давайте воля на гнева си, нито съдете близките си за техните решения. Трябва да гледате по-демократично на ставащото около вас. Ще получите покана за пътуване в близките дни. Не я отклонявайте веднага, помислете добре.



Везни
Тази неделя ще посрещнете със смесени чувства. Каквото и да става вие сте печеливши, защото ще може да започнете прилагането на идеите ви, които толкова отдавна чакат да видят бял свят. Успех!

Скорпион
Не си мислете, че останалите не се досещат за мислите и намеренията ви. Най-добре да бъдете изцяло открити и навреме, за да не загубите нечие доверие.

Стрелец
Общителността ви трябва да съответства и на готовността ви за работа в екип. Няма как да действате сами. Така резултатите са по-добри и за вас. Цената ви в никакъв случай няма да падне.

Козирог
Денят ще е един от запомнящите се. Ако ви остане време направете подробен план за действия през идната година. Съществува риск да забравите някои от добрите си идеи или начина им на осъществяване.

Водолей
Очаква ви ден, който ще ви предложи нова дейност. Няма да се чувствате в свои води, но нека това не ви спира. Напълно възможно е това да стане ваше основно занимание.

Риби
Денят ще бъде много натоварен, но едновременно с това и много плодотворен. Очаква ви откриването на нови хоризонти. Нека вярата ви във вас бъде безгранична. 


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди