изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:39 EET
ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи.

ТЕЛЕЦ - Имате интересни идеи, които успявате да претворите съобразно вижданията си. Отделете част от времето си за вашия сърдечен партньор.

БЛИЗНАЦИ - Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си.

РАК - Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Възможни са измами и допълнително внимание ще бъде от полза.

ЛЪВ - Приемате предложение, което обмисляте от доста време насам. Постарайте се да не оставяте неизяснени важни въпроси ,особено когато се касае за близък човек.

ДЕВА - Времето е подходящо за участие в сдружения и съвместни инициативи. Погрижете се да се включите в проект с международно участие.

ВЕЗНИ - За да избегнете недоразуменията с околните, не споделяйте намеренията си, а работете по реализацията им тихо и без да шумите около себе си. На творците ще им се отдаде да предадат най-вярно вълнуващите ги чувства в творбите си.

СКОРПИОН - Преминахте през какво ли не, за да се решите на по-драстични стъпки в подкрепа на личните си интереси. На среща с нови партньори ще поставяте условия, но преди това внимателно изслушайте аргументите им.

СТРЕЛЕЦ - Пред много от вас се открива нова възможност, която вероятно е свързана с обединяване на усилията ви с тези на ваши съмишленици.

КОЗИРОГ - В динамика и вълнения ще преминете през днешния ден. Ще следвате целите си, но е добре да не се поддавате на провокации, създаващи ви отрицателни емоции и водещи към агресия.

ВОДОЛЕЙ - Чувствате се безсилни, но ако успеете да се освободите от множеството условности, на които робувате, ще излезете от праволинейността. Опитайте се да разнообразите емоционалния си живот.

РИБИ - Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти с хора от вашата професионална сфера. Получавате полезна информация, която използвате при бъдещите си ангажименти.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди