изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:43 EET
ХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - С повече работа ще постигнете целта си в професионалните задачи. Не се колебайте да прехвърлите от задълженията си на колеги и сътрудници, целта ви е обща.

ТЕЛЕЦ - Една добра новина ще ви създаде великолепно настроение за целия ден. Показвате доброжелателност към всички хора около вас.

БЛИЗНАЦИ - Ще ви вълнува уреждане на личен проблем и с помощта на близките си ще внесете ред в делата си. Запознавайки ги с идеите си ще ги направите съпричастни на намеренията си, но няма да съжалявате.

РАК - Запазвайки добрия тон ще разведрите атмосфера около себе си и ще се вслушвате в мнението на другата страна.

ЛЪВ - Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови.

ДЕВА - Ще имате успех, ако включите в работата си и други, знаещи и можещи като вас хора. Публичните изяви също са приоритетни, има още какво да направите, за да стане по-добър света около вас.

ВЕЗНИ - Не без съжаление ще отложите почивката си за друг ден. Предстоят ви много задачи, коя от коя по-неотложни. Делова среща ще ви зареди с очаквания и няма да се разочаровате.

СКОРПИОН - Вярвайте в добрата си звезда. Благоприятно ще се развият събитията за вас и въпреки усилията ще се справите добре. Новости ще обогатят професионалните ви познания и ще ви направят по-конкурентно способни.

СТРЕЛЕЦ - Много от вас днес ще са разсеяни и едва ли ще гледат сериозно на работата си. Приели, сте че нещата стоят така, както вие ги виждате и че нищо не може да се промени.

КОЗИРОГ - Покажете уважението си към хората, които с работата си са доказали, че го заслужават. За себе си няма да се щадите, особено, ако става въпрос за бизнес, пари и сметки.

ВОДОЛЕЙ - Не пренебрегвайте собствената си преценка. Това може да се окаже важно в конфликтна ситуация. Старайте се да бъдете повече пестеливи.

РИБИ - Бизнесът ще ви наложи по-активно темпо, но не се стига лесно до успех по честен път, какъвто сте си избрали вие.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди