изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:18 EET
ДЪЛГОСРОЧЕН ДЪЛГ В РАЗМЕР НА 11 МЛН. ЛЕВА ИСКА ДА ПОЕМЕ ОБЩИНА ДОБРИЧ    
Новини Предложение за поемане на дългосрочен дълг, чрез провеждане на  процедура за избор на кредитна институция, предстои да разгледа на заседанието си на 31 януари Общинският съвет в Добрич. Предложението на кмета Йордан Йорданов е за  кредит в размер до 11 000 000 лева, с възможност  в рамките на първите 30 месеца да бъде револвиращ.


Средствата се предвижда да се използват за собствено участие на Общината по проекта за водния цикъл в града. Той е на обща стойност близо 96 млн. лв., като участието на Общината е 9,6 млн. лева.
Освен това, със средства от кредита се предвижда да се направи проектиране проектиране и конструктивни подобрения по сградите на три детски градини, за които и одобрено финансиране по оперативна програма „Региони в растеж” за прилагане на мерки за енергийна ефективност.
Други около 600 000 лева ще се използват за изграждане на система за видеонаблюдение и контрол на възлови кръстовища, входно – изходни артерии и уязвими зони в град Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

ДЪЛГОСРОЧЕН ДЪЛГ В РАЗМЕР НА 11 МЛН. ЛЕВА ИСКА ДА ПОЕМЕ ОБЩИНА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди