изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 29 ЯНУАРИ /ВИДЕО/








ОВЕН: Време е да се научите да виждате надеждните хора около вас,защото могат да изиграят решаваща роля в живота ви.В това могат да ви помогнат добри приятели и проверени източници.Не трябва да ви мързи да разучите всичко, свързано с професионалната ви дейност.Ако планирате да пътувате зад граница,то е важно внимателно да се отнасяте към законите на другата страна.

ТЕЛЕЦ: Денят е благоприятен за инициативи,в това число и публични.Активността и смелостта ще ви помогнат да постигнете много още в самото начало.Не е изключен и конфликт с човек,който ви превъзхожда.Ако идеологията ви е еднаква,опитайте се да се договорите мирно.Съвместните усилия могат да се окажат по-ефектни от индивидуалните.Жените Телци по-добре да избягват конфликти с агресивни мъже.

БЛИЗНАЦИ: Не е най-удобния момент за започване на нови начинания в каквато и да била сфера.На много Близнаци ще им бъде полезно да експериментират.С нарастването на деня,увлечението ви също ще нарасне.Важно е да контролирате стъпките си,излишния ентусиазъм ще ви претовари.Ако сметката ви не излиза във ваша полза,запазете желанието си да компенсирате,ще изгубите повече.

РАК: Ден,в който процесът е по-важен от резултата. От тук нататък,безцелната дейност за вас е противопоказна.Важно е да се съсредоточите върху практическия ефект на усилията.Денят подхожда за командировки,смели иновации, разпространение на идеи и набиране на привърженици.В същото време,трябва да обърнете внимание и на допуснатите пропуски.

ЛЪВ: Активността и упорството са важни,но претоварването е допустимо само,ако сте в добра физическа и емоционална форма. Може да се заемете с нововъведения.Старайте се да не правите големи грешки.Възможно е да се появят напрегнати ситуации,които ще доведат до остри конфликти с отделни лица или група от хора.

ДЕВА: Благоприятен период за спортни и всякакви други игри.Ще се повиши интереса ви към откритията,изобретенията и иновациите.Творчеството ще се насърчи във всяка сфера на дейността.Можете да попаднете на „златна мина“ и да я разработвате.Колкото по-интересно е заниманието,толкова е вероятно,че ще ви завладее.

ВЕЗНИ: Ден,в който може да се увеличи количеството на вашите отговорности и задачи.Наситен ден очаква и тези,чиято работа е свързана с експресни услуги,изпитания и спешност.В ситуация на конфликт,има опасност от травми,не е изключено да ви потрябва и медицинска помощ.

СКОРПИОН: Ден,в който е възможно да има заплаха за репутацията ви или за ваш проект.Колкото по-известен сте като личност,толкова по-голяма е заплахата. С голяма конкуренция могат да се сблъскат бизнесмени,политици и артисти.Не са изключени спорове от идеологичен характер и семейни кавги.Тактиката на противника може да бъде непредсказуема.

СТРЕЛЕЦ: Денят ще е добър за енергичните Стрелци,които не се страхуват от трудности.Бъдете смели и настоятелни.За началото на нов проект ще ви се наложи да рискувате.Не се ентусиазирайте прекалено,преди да сте напълно сигурни,можете да бъдете разочаровани.Не си струва да копирате нападките и атаките на друг човек,най-добре ще е да реагирате на недоброжелателите със спокойствие.

КОЗИРОГ: Събитията ще са положителни,но това не означава,че степента на успеха ще е висока.Не проявявайте само енергия и желание,а и настойчивост и преданост към вашите идеи или интересите на колектива.Денят ще бъде удовлетворяващ за спортистите.Добре е да насърчавате новаторските си идеи или да се занимавате с разширението на бизнеса ви.

ВОДОЛЕЙ: Ден,в който си струва да се потрудите и даже да рискувате. По този начин ще разберете до къде се простират възможностите ви.Не е изключено да са по-големи,отколкото си мислите.Ако сте свикнали на спокоен начин на живот,не си струва да попадате в полезрението на ръководството или колектива,за да не бъдете въвлечени против вашата воля в колективната работа.

РИБИ: Добър ден за вълнение,творчески или бизнес събития и намиране на нови начини,за да демонстрирате успехите си.Концентрирайки се само върху едно нещо,много бързо ще пожънете успехи.Активните Риби,които ги влече импровизацията,изследователството и екипната работа,ги очакват продуктивни дни. Днес е по-добре да се избягват официални мероприятия и работа,която изисква неуморно постоянство.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди