изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:23 EET
Кандидат-плеймейтката Маги Иванова: Чужденец ми предлагаше 10 000 евро за секс    
Интервюта Маги Иванова е на 22 години и работи в голяма руска фирма. През свободното си време се занимава усилено с танци, а междувременно учи библиотекознание и библиография. Явява се на конкурса, след като нейни приятели я убеждават. Ето какво разкри красавицата за читателите на народното издание:


- Защо реши да се явиш на конкурса за Miss Playmate?
- Предложиха ми. Един мой приятел ми каза, че правят конкурса и да се явя тази година, защото в предишните отказвах. В началото отговорът ми беше отрицателен, не исках да участвам в такъв конкурс. На другия ден го споделих с колежка от университета. Тогава тя каза, че ако аз не се запиша сама, тя ще го направи вместо мен. 

- А какво знаеше за конкурса преди това? Кое те спираше? 
- Спираше ме това, че винаги е нагласено. Дори това, че трябва да направиш някои компромиси със себе си, за да се добереш до първото място, а на мен това не ми допадаше. Тази година конкурсът не е нагласен и аз се съгласих. 

- Искаш ли да приличаш на бившите победителки
- Не, искам да бъда себе си. Освен това искам да бъда първа. 

- Имаш ли силикон или други интервенции?
- Нямам нищо по себе си все още. Бих си уголемила бюста след това. Не ми е комплекс, но ще се чувствам по-добре така. 

- Ти си красиво момиче, ще ми разкажеш ли за неприличните предложения, които си получавала?
- Те са стандартни. Секс за пари, основно това са ми предлагали. Най-високата сума, която са ми предлагали, е 10 000 евро от чужденец. Бях топлес DJ на морето преди 3 години и там се запознахме. Той ми каза, че е тук за една седмица и дали искам да се позабавляваме срещу съответната сума. Не беше нахален, приключихме темата и това е. 

- А ти не би правила секс за пари или просто сумата беше малка?
- Не, не бих правила секс за пари. Имам себеуважение и гордост, която не мога да потъпча нито заради 10, нито заради 100 хиляди.

- Кое е най-стандартното нещо, което си правила в името на любовта?
- Честно ли трябва да отговоря на този въпрос? (смее се) Бих направила всичко, заради човека, който обичам. Много съм ревнива и е имало много подобни случки. Основно с жени, кавги… Спомням си една случка с бившия ми приятел. Бяхме на празник на негов приятел в известен столичен клуб. Много жени, много мъже. Една дама си помисли, че моят приятел е свободен и доста нахално си седна до него, дори си сложи крака върху него. А аз, доста спокойно, взех бутилката шампанско и го излях върху нея. След това я изгоних, подадох й чантата и тя си тръгна.
 
- В момента обвързана ли си? 
- Не, първо нямам време и вече много трудно би ме заинтригувал някой. Живеем в един свят, в който се търси само материалното и физическата близост за една нощ. Аз съм труден характер и не търся тези неща. 

- Какво мислиш за останалите момичета в конкурса. Имаше много интриги, сплетни?
- За всеки конкурс се говорят страшни глупости. Аз не обръщам внимание. Нормално е за всяка една от нас да се говорят различни неща, както и всяка една да говори. Мен например ме спрягат в скандал с Миглена Каканашева – Мегз. 

- Каква е драмата там? 
- На първото ни представяне тя ни обличаше, дори тя ще ни облича на целия конкурс. Бях в една бяла рокля и тя просто се скъса, когато излязох на сцената. След това последваха и други неща. Но това е тема, която не искам да се коментира и да се акцентира върху нещо, което не е толкова сериозно. 

- Ще ми разкажеш ли за финала на конкурса? 
- Мисля да бъда изцяло себе си. Нямам време да се подготвям. София е прекалено малка и хората веднага биха разбрали, ако си фалшив. Затова избирам просто да бъда себе. 

- А ако спечелиш – какво следва? 
- Отворена съм за всякакви предложения. Първото нещо, което бих направила, дори и да не спечеля, е да се занимавам с проблемни деца. Искам да направя клиника, която да бъде достъпна за всеки един. В България не се обръща внимание на тези деца и това ми е болна тема. Нямам лична драма, но искам да се занимавам с това. 

- Силно начинание, поздравявам те. Колко влагаш за външния си вид?
- Влагам всичко, което съм изкарала. Обувките са най-скъпото ми нещо. Имам много чифта, не съм ги броила, но са над 150 чифта. 

- Какво си пожелаваш оттук-насетне?
- Да съм много здрава. Желая си успех в начинанието, което ще започна с клиниката за деца с увреждания, за мен това е най-важното за сега. 

Интервю на Костадин КОСТОВ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кандидат-плеймейтката Маги Иванова: Чужденец ми предлагаше 10 000 евро за секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди