изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - От правилната ви преценка на дадена ситуация днес ще зависи дали ще успеете да постигнете намеренията си. Не се лишавайте от мнението на околните, което доста често ще се оказва, че е най-правилното за момента.

ТЕЛЕЦ - Имате чудесни идеи, но като че ли не срещате очакваното разбиране. Опитайте се да се освободите от семейните ангажименти и разнообразете денят си с по-приятни занимания.

БЛИЗНАЦИ - Заети със себе си пропускате да забележите нечии интерес към вас. Перспективите за дълготрайна връзка са благоприятни, но бъдете повече активни.

РАК - Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много.

ЛЪВ - Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите.

ДЕВА - Прекалено много се опитвате да доставите комфорт на останалите и не мислите достатъчно за себе си. Възможно е да срещнете и неблагодарност.

ВЕЗНИ - Намалете темпото и помислете за почивката си. Настроението ви ще се подобри, ако заедно с приятели заминете нанякъде, където ви се харесва.

СКОРПИОН - Не си позволявайте поради прекалена умора или други причини да не сте обективни към хората или събитията, ще ви се отразява негативно на живота.

СТРЕЛЕЦ - Семейни ангажименти ще внесат промяна в плановете ви за деня. Каквато и да е спешността на задачите ви, не пренебрегвайте нуждите на близките си.

КОЗИРОГ - Денят ви ще е наситен на събития, въпреки почивният ден. От вас зависи дали ще го направите и приятен. Станете добронамерени към близките си и ще ви отговорят със същото.

ВОДОЛЕЙ - Ако искате да бъдете добър събеседник, бъдете, внимателен слушател. За да бъдете интересен проявете интерес. Задавайте въпроси, на които ще му бъде приятно да отговори.

РИБИ - В грижи по другите, не пренебрегвайте себе си. Свободният ви дух ще ви срещне с подобни на вас хора, общуването с които ще е удоволствие.


Превод Бих искал да вали Phil Collins I Wish It Would Rain Down

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди