изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:17 EET
ФУТБОЛ: ДОБРУДЖА ЗАГУБИ ОТ СОЗОПОЛ В ПЪРВАТА СИ КОНТРОЛА    
СпортВ първата си контрола от предсезонната подготовка отборът на Добруджа загуби с 1:5 от Созопол, който е на трето място във Втора професионална лига. Срещата се проведе на терена на Национална спортна база „Спортпалас” във Варна.

Добруджанци започнаха добре мача и в 10-ата минута поведоха с гол на Явор Колев. В 37-ата минута созополци успяха да изравнят чрез Борислав Борисов. След почивката втородивизионният тим установи надмощие и реализира още четири попадения. Станимир Баев даде преднина на морския тим след точно изпълнена дузпа в 53-ата минута. Юношата Христо Каймакански направи 3:1 в 57-ата минута. Деян Христов вкара четвъртия гол за Созопол в 70-ата минута, а Кристиян Тафраджийски оформи крайния резултат в 80-ата.
В този мач дебют с екипа на Добруджа направиха новопривлечените футболисти – 24-годишният Тодор Тодоров, който е юноша на Литекс и играе като офанзивен халф, 24-годишният Илиян Капитанов, който дойде от Черноморец (Балчик), и 23-годишният Мердин Мехмедов, играл през есента в Калиакра (Каварна).
Следващата контрола на добруджанци ще е на 1 февруари със Септември (Тервел) в Добрич, като е възможно двата отбора да направят още една проверка преди участието на добричлии в “Балчик Къп 2017”. Според обявената програма на турнира момчетата на Ради Вардаров ще изиграят край морето четири мача: на 8 февруари с Адейсо от Гана, на 11 февруари с Етър (Велико Търново), на 13 февруари с молдовския Петрокуб, а четвъртият двубой ще е на 16 или 17 февруари, когато са срещите за разпределяне на местата в крайното класиране.
Първенството в Североизточната трета лига ще бъде подновено на 25 февруари. В първия пролетен кръг Добруджа приема Доростол (Силистра).
НДТ

 


Сходни връзки

ФУТБОЛ: ДОБРУДЖА ЗАГУБИ ОТ СОЗОПОЛ В ПЪРВАТА СИ КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди