изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:16 EEST
ДОБРУДЖА СКОЧИ НА ТРЕТО МЯСТО В СУПЕРЛИГАТА    
Спорт Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07 (Добрич) изпълни целта си и вече изостава само с 4 точки от лидера в Суперлигата – ЦСКА. Шампионите се наложиха с 3:0 (25:17, 25:20, 25:22) над Миньор (Перник) в 15-я кръг на Суперлигата пред около 750 зрители в зала „Добротица” в Добрич. Така те се изкачиха на трета позиция във временното класиране с 11 победи, 4 загуби и 33 точки, а Миньор е на девето място в таблицата с 5 победи, 10 загуби и 15 точки.

Домакините имаха предимство почти през цялото време, с изключение на края на третия гейм. Тогава играчите на Миньор успяха да обърнат резултата до 21:20, но волейболистите на Добруджа бързо наваксаха изоставането си и успяха бързо да спечелят частта и мача.
Треньорът на Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков остана доволен от победата на неговия тим с 3:0 над Миньор (Перник) в мач от 15-ия кръг на Суперлигата, но не спести и критиките. Той разкри и очакванията си за следващия мач от първенството. На 4 февруари (събота) шампионите гостува на Тетевен Волей.

„Момчетата направиха мача лесен, защото излязоха с различна мотивация. Миньор със сигурност не е отбор, който трябва да се подценява. Имат играчи, които имат качества и могат да направят мача изключително труден. Победихме 3:0, но до голяма степен с добра игра. Надявам се Трифон Лапков да продължи да напредва в развитието си. Смятам, че ако продължава да напредва така, след няколко години, той може да се превърне в добър състезател. Предстои ни трудно гостуване. Ще се постараем да играем добре и това, което не успяхме да направим срещу Миньор, да го направим там. Въпреки добрите неща, които направихме в този мач имаме и въпросителни върху играта на конкретни хора и определени елементи от играта.”, коментира Мирослав Живков.
В следващия кръг на 3 февруари (петък) Миньор приема ЦСКА в Перник, а ден по-късно Добруджа 07 гостува на Тетевен Волей.  НДТ
Снимки Александър СТОЯНОВ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА СКОЧИ НА ТРЕТО МЯСТО В СУПЕРЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди