изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:38 EEST
52 ДЕЦА ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ЧАКАТ ОСИНОВИТЕЛИ    
НовиниКъм момента вписаните деца в регистъра за пълно осиновяване за област Добрич са 52, съоббщиха от Регионалната дирекция „Социално подпомагане“.


През 2016 година са вписани 21 деца. Отпаднали са общо 34 деца. 22 са осиновени (13 национално и 9 международно). Другите 12 деца са отпаднали по следните причини както следва: 3 деца са починали , 1 е преместено в друг град, 6 са отписани по тяхно желание, 1 е навършило пълнолетие и 1 по здравословни причини. На 7 деца са изпратени оригиналните документи в МП за международно осиновяване.
5.Приемна грижа
Проведени са 7 заседания на КПГ при РДСП – Добрич .
    Общият брой на вписаните в регистъра на утвърдените приемни семейства е 60. През 2016 г. са вписани 13 семейства, заличените са 4. Пет от приемните семейства са направили промени в профила на децата.
    В настоящия момент в 18 приемни семейства няма настанени деца. Причината за това е: съответния приемен родител очаква дете с характеристики и потребности, различни от тези на оценените за отглеждане в приемно семейства деца. НДТ


 


Сходни връзки

52 ДЕЦА ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ЧАКАТ ОСИНОВИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.60 секунди