изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:32 EEST
ЗАЛОВИХА ТРИМА ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурностТрима водачи, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества, са заловени от органите на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 27 януари около 22 часа в района на ж.к. „Балик” в Добрич е спрян лек автомобил „БМВ”. При извършената проверка за употреба на наркотици и упойващи вещества тестът реагира положително на канабис и амфетамин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният И. М. /26/ от Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
След употреба на канабис е заловен да управлява лек автомобил "Тойота" 20-годишният И. П. от Добрич. Той е проверен на 28 януари около 23.40 часа по бул. „25 септември". И. П. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано незабавно полицейско производство.
На 29 януари около 40 минути след полунощ по бул. „Добруджа” е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” със старозагорска регистрация. Установено е, че водачът М. И. /42/ от Добрич управлява след употреба на канабис. Задържан  еза срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ТРИМА ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди