изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-28 @ 09:32 EEST
ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ СЪСТАВИХА 61 АКТА И ЗАДЪРЖАХА 7 КАРУЦИ ЗА СЕДМИЦА    
Ред и сигурностОбщо 365 проверки извършиха за седмица горските стражари към Североизточно държавно предприятие. Инспектирани са 77 обекта за добив на дървесина, 114 превозни средства, 94 ловци, 73 физически лица и др. Въпреки тежките зимни условия, в периода от 23 до 30 януари са съставени 61 акта и 33 констативни протокола по Закона за горите. Задържани са общо 29,39 куб. м незаконно добити дърва за огрев. При проверките са конфискувани още седем каруци и един автомобил.


Шест от каруците са задържани на територията на ДГС „Варна”. За незаконната сеч на общо 11,6 куб. м дърва за огрев мобилните контролни екипи на стопанството са съставили 18 акта и 9 констативни протокола.
Каруца и автомобил са конфискувани от нарушителите, които горските стражари са хванали в границите на ДЛС „Шерба”. Задържани са 2 куб. м дърва за огрев, за които са съставени седем акта и два констативни протокола.
При извършените 86 проверки на територията на ДЛС „Балчик” са конфискувани общо 9,29 куб. м дърва за огрев. За нарушенията са съставени един акт и два констативни протокола.
През изминалата седмица служителите на ДГС „Добрич” са задържали 3,5 куб. м незаконно добита дървесина. Съставени са шест акта и четири констативни протокола по Закона за горите.
При обход в държавните гори, стопанисвани от ДГС „Генерал Тошево”, мобилните екипи са съставили шест акта и седем констативни протокола. Задържани са общо 1,5 куб. м дърва за огрев.
Същото количество незаконно добита дървесина са конфискували и служителите на ДГС „Нови пазар”. На нарушителите са съставени два акта.
При проверки през изминалата седмица горските стражари отчитат шест акта на територията на ДГС „Провадия”, четири – в ДЛС „Тервел”, два – в ДГС „Смядово”. Девет акта и пет констативни протокола са съставени за нарушения, установени в обхвата на ДГС „Суворово”, а четири акта и два констативни протокола – в ДГС „Омуртаг”. НДТ
 


Сходни връзки

ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ СЪСТАВИХА 61 АКТА И ЗАДЪРЖАХА 7 КАРУЦИ ЗА СЕДМИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди