изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:32 EEST
ДИЛЪР НА ДРОГА ОСТАВА В АРЕСТА    
НовиниМярка за неотклонение “задържане под стража” наложи Окръжен съд - Добрич на мъж от село Сливенци.


Спрямо 29-годишния Е. К. са предявени обвинения за това, че на 28 януари 2017 г. в Добрич без надлежно разрешително е държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество – канабис,  с нето тегло 6.8 грама, съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд.
При задържането на обвиняемия, той  е оказал съпротива и се е опитал да избяга от полицейските органи. Съдът счете, че  това е съществен аргумент за опасност от укриване на мъжа при една по-лека мярка за неотклонение. При решението си съдът взе предвид и показанията на множество свидетели, от които е видно, че мъжът системно е разпространявал марихуана.
По тези причини и тъй като мъжът е обвинен в  извършване  на тежко умишлено престъпление с висока степен на обществена опасност, съдът реши, че  единствено адекватната мярка за неотклонение към настоящия момент е "задържане под стража".
Обвиняемият не е осъждан до момента, но е с лоши характеристични данни и има наложено административно наказание по чл.78а от НК.
Определението на Окръжен съд - Добрич  подлежи на обжалване и протест пред  горната съдебна инстанция - Апелативен съд -Варна в тридневен срок.  НДТ

 


Сходни връзки

ДИЛЪР НА ДРОГА ОСТАВА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди