изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:12 EET
УДЪЛЖИХА ПРИСЪДАТА НА РЕЦИДИВИСТ - ГРАБИТЕЛ    
НовиниДобричкият окръжен съд добави 8 месеца и 4 дни към 6-годишна присъда на Стоян Н. от Добрич, която той изтърпява в момента в затвора в Белене.


В края на 2012 година мъжът е бил осъден на 3 години и шест месеца лишаване от свобода, след като окръжните магистрати в Добрич са го признали за виновен в извършването на грабежи на дамски чанти. На 30 април 2015 година, с решение на Окръжния съд в Плевен, добричлията бил освободен условно предсрочно, като за изпитателен срок бил определен остатъкът от присъдата му в размер на 8 месеца и 4 дни.
Още в първия ден след излизането си от затвора обаче той отново ограбил жена в Добрич, за което в началото на 2016 година е получил и последното си наказание от 6 години затвор. Дотогава рецидивистът е имал общо 4 присъди за извършени от него умишлени престъпления от общ характер.
На свое заседание състав на Окръжен съд - Добрич постанови, че 30-годишният Стоян Н. трябва да изтърпи отделно и неизтърпяната част от наказанието си в размер на 8 месеца и 4 дни, тъй като в изпитателния срок е извършил ново престъпление, което се наказва с наказание лишаване от свобода.
Определението подлежи на обжалване или протест пред Апелативен съд - Варна в 15 - дневен срок. НДТ

 


Сходни връзки

УДЪЛЖИХА ПРИСЪДАТА НА РЕЦИДИВИСТ - ГРАБИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди