изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:55 EET
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НАУЧНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ДОБРУДЖАНСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ    
НовиниОбластният управител Детелина Николова се срещна и разговаря с научния колектив на Добруджански земеделски институт – гр. Генерал Тошево.


С директора на института доц. д-р инж. Илия Илиев Николова обсъди актуални проблеми пред колектива на института. След това Областният управител взе участие в разширеното заседание на Научния съвет на ДЗИ. Преди да бъдат представени отчетите за научно-изследователската, производствената и внедрителска дейност на ДЗИ и на Опитна станция по соята – Павликени, Областният управител поздрави колектива на института, като пожела здрава, благодатна и мирна година, в която да бъдат постигнати още нови успехи. „Искам да Ви уверя, че като Областен управител аз се гордея с Вашите постижения, които са плод на няколко поколения учени от института. За област Добрич, а и за цяла България, Вашият принос е неоценим. Известно е, че Добруджански земеделски институт Генерал Тошево, е с водещи позиции в страната и е най-големия в структурата на Селскостопанската академия. Пожелавам Ви все така неуморно да продължавате да надграждате добрите традиции в сферата на иновациите в този приоритетен отрасъл за област Добрич!“ – заяви в обръщението си към колектива на ДЗИ Областният управител.
НДТ

 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НАУЧНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ДОБРУДЖАНСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди