изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:07 EEST
ТАСС: САЩ облекчиха режима на санкции срещу руската Федерална служба за сигурност    
По светаВашингтон/Москва. Властите на Съединените американски щати облекчиха режима на санкции по отношение на Федералната служба за сигурност на Руската федерация, съобщава агенция ТАСС. За това свидетелства документ с име „Обща лицензия №1“, публикуван от подразделението на американското Министерство на финансите, което се занимава със санкциите.

Според въпросната лицензия с някои изключения могат да бъдат възобновени „всички сделки и действия“ с участието на Федералната служба за сигурност, които по-рано са били забранени чрез изпълнителни заповеди на президента на САЩ от 1 април 2015 г. до 28 декември 2016 г.

Вашингтон. Министерството на финансите на Съединените американски щати съобщи, че ще разреши на компании да правят някои транзакции с руската Федерална служба за сигурност, въпреки санкциите, наложени от бившия президент Барак Обама, предава агенция Reuters.
Санкциите бяха наложени от Обама, тъй като американските разузнавателни служби обвиниха въпросната руска служба в участие в хакерски атаки срещу свързани с Демократическата партия в страната организации по време на президентските избори през 2016 г.
http://www.focus-news.net
БЕЛ. РЕДНе можем да проумеем как е възможно президентът на САЩ Доналд Тръмп да не съгласува действията си с българската звезда на демокрацията президента Росен Плевнелиев, нито с исторически незабравимия ни бивш външен министър Митов. Голям резил за САЩ. Време е българските соросоиди да издигнат кандидатурата на Плевнелиев за президент на САЩ, а тази на Митов - за държавен секретар на САЩ, иначе този свят няма да има мира.
 


Сходни връзки

ТАСС: САЩ облекчиха режима на санкции срещу руската Федерална служба за сигурност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди