изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас.
ТЕЛЕЦ - В общуванията си ще проявите дискретност, с което ще повишите доверието в себе си. Други ще пристъпят към подготовката на дългосрочен проект, за някои свързан и с чуждестранно участие.
БЛИЗНАЦИ - Изпълнени сте с решимост и едва ли ще промените действията си, независимо от това, което се случва около вас. Ще срещнете трудности, но ще успеете да се справите с подкрепата на хората, с които работите.
РАК - Справяте се много добре със служебните си задължения и мнозина от вас не се и замислят за почивка. Моментът е много подходящ за бързо напредване в кариерата и ако държите достатъчно на това ще положите необходимите усилия.
ЛЪВ - Не се опитвайте да държите под контрол всичко около вас, позволете си глътка въздух и подредете мислите си. Споделете желанията си с любимите ви хора и ще изживеете деня си прекрасно.
ДЕВА - Предстои ви финансова стабилизация. Добрите новини идват от различни посоки. Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място.



ВЕЗНИ - Не пренебрегвайте важните неща, погълнати от мисли за предстоящо пътуване. Следвайте подробностите, дори и да ви отегчават, без тях задачите ви няма да добият завършен вид.
СКОРПИОН - Грижите за здравето не са загуба на време, а нещо полезно, което друг не може да направи вместо вас. Хубаво настроение ще ви носи общуването с хора, с които имате общи интереси и цели.
СТРЕЛЕЦ - Повечето от вас ще се стремят да не губят и минута в бездействие. Добре ще е, ако разчитате предимно на себе си, особено за свои въпроси.
КОЗИРОГ - За бизнеса ви е имало и по-добри дни. Повече усилия ще са ви нужни, за да завършите добре започнатите задачи. Но в личен план перспективата е благоприятна.
ВОДОЛЕЙ - Развития, както за бизнеса ви, така и за личните ви взаимоотношения ще погълнат много от времето ви днес. Не избързвайте, нещата ще са колебливи до последния момент.
РИБИ - Не бързайте да се притеснявате, ще получите повече яснота по предстоящ проект след срещите, които ви предстоят. Не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате и не бързайте да изграждате мнение за тях от пръв поглед.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди