изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:09 EEST
ПРАЩАМЕ ПЕТИМА НА СВЕТОВНО ПО ПОДЛЕДЕН РИБОЛОВ    
Лов и риболов Окончателно станаха ясни имената на състезателите, които ще представят България на предстоящото Световно първенство по подледен риболов в Рига, Латвия. Шампионатът ще се състои от 24 до 26 февруари. Честта на страната в авторитетната напревара ще защитават: Ивайло Христов, Людмил Кирилов, Никола Стефанов, Мартин Касабски и Петър Тодоров.

„Селекцията е направена с оглед резултатите от миналата година и тазгодишния първи кръг на националния шампионат по подледен риболов. Опитни момчетата са и при повече късмет може да спечелят отличие. Конкуренцията ще бъде жестока, но ние изпращаме подготвени състезатели и им желаем успех на Световното в Латвия”, сподели председателят на БФРС Георги Михайлов.
Националите ще имат възможност за генерална репетиция преди заминаването за Рига още този уикенд на язовир Батак. В района на Цигов чарк ще се проведе 2-ия кръг на подледния ни шампионат в който ще участват 28 състезатели от 7 отбора.
Петъчният ден (27 януари) ще бъдат свободните тренировки на водоема, а в събота и неделя двата състезателни манша с времетраене от по 3 часа. Награждаването на победителите ще е в ранния неделен следобед.



 


Сходни връзки

ПРАЩАМЕ ПЕТИМА НА СВЕТОВНО ПО ПОДЛЕДЕН РИБОЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди