изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:34 EEST
ПРИКЛЮЧИХА НОМИНАЦИИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ НА БСП ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
Политика21 имена са предложени от общинските партийни организации на БСП в област Добрич за народни представители за предстоящите на 26 март парламентарни избори. От местната централа на социалистите съобщиха, че 10 кандидати за народни представители гласува общинската конференция на БСП - Добрич, въз основа на направени предложения от събрания на основните партийни организации, съобщиха от БСП.


Това са досегашният народен представител проф. Светла Бъчварова, председателят на БСП-Добрич, Мая Димитрова, общинските съветници Светлин Колев, Даниел Петков, Боян Саркизов, както и Дариела Вълканкина, Дарина Господинова, Желка Керанова, Иван Костов, Радомир Стефанов.
Красимир Янков, Даниел Петков и проф. Светла Бъчварова са били номинирани от най-много партийни организации и са получили най-много гласове на конференцията в община Добричка.
Социалистите от община Шабла са издигнали кандидатурите на областния лидер на БСП Мая Димитрова, на досегашния народен представител проф. Светла Бъчварова и на Вяра Емилова - член на Изпълнителното бюро на БСП и отговорник за регион Добрич. 
В община Тервел номинирани са отново Мая Димитрова и проф. Светла Бъчварова, както и заместник-кметът и председател на общинската организация на БСП Пламен Желязков.
Номинираните от социалистите в Генерал Тошево са Владимир Начев, Елисавета Недялкова, Михаил Михайлов и Румен Мунтянов.
Предложението на БСП – Крушари, е за Момчил Неков и Здравко Здравков.
Общинската организация в Каварна предложи Красимир Янков, проф. Светла Бъчварова и Кръстьо Гинков.
От социалистите в Балчик е предложен председателят на общинската структура на БСП Николай Колев.
Тези предложения ще бъдат изпратени на Областния съвет, който ще подреди листата на кандидатите за депутати за Добричка област, като за водача й ще има думата Националният съвет на БСП. НДТ

 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИХА НОМИНАЦИИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ НА БСП ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди