изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Имате доста работа днес, затова отрано организирайте делата си, така че да не ви се налага да вършите всичко в последния момент. Късметът е на ваша страна и така или иначе успявате да постигнете голяма част от намеренията си.
ТЕЛЕЦ - Добре организирайте програмата си днес, защото имате много дела, на които трябва да обърнете внимание. Заемайте се с тях едно по едно.
БЛИЗНАЦИ - Добре ще ви се отрази работата, тъй като имате прекалено много енергия за изразходване и почивката едва ли е нещото, от което се нуждаете в момента.
РАК - Втурвате се импулсивно към изпълнението на различни ваши идеи, някои от които доста бленувани, без да мислите за странични последствия.
ЛЪВ - Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно.
ДЕВА - Всичко, в което влагате труд и сърце ще благоприятства придобивките ви днес. Ще се радвате на внимание и грижи, а някои и на нова работа.

ВЕЗНИ - Следвайки последните развития в делата си, ще им се посветите без остатък, приключвайки ги навреме и с очакваните резултати. А за някои те ще са наистина впечатляващи, съдейки по финансовото им изражение и лично удовлетворение.
СКОРПИОН - Делата ви ще ви срещнат с нови и полезни за вас хора. Дайте приоритет на важните си задачи и си оставете време за лични занимания.
СТРЕЛЕЦ - Имате много енергия днес и се стараете всяко нещо, с което се захванете да бъде свършено по най-добрия начин. В никакъв случай не позволявайте конфликти на работното място да провалят добрите ви намерения.
КОЗИРОГ - Идеите ви са много позитивни, ценени сте, и ви осигуряват добри позиции в предстоящо начинание. Няма да се противите да поемете отговорност срещу съответното възнаграждение.
ВОДОЛЕЙ - Приходите ви може значително да нараснат в резултат на блестящото ви представяне на деловата сцена. Цялата ви седмица ще бъде успешна и показателен за това е днешният ден.
РИБИ - Убедеността ви, че само доброто може да помогне на света да оцелее, ще направи общуването и работата ви по-лека. Наред с това ще имате интересни възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и отворени за новостите покрай вас.



Bebe Rexha - "No Broken Hearts" ft. Nicki Minaj (Official Music Video)
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди