изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:09 EEST
ДРОГИРАН ШОФЬОР ОКАЗА СЪПРОТИВА СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКА ГОНКА    
Ред и сигурностДрогиран шофьор опита да избяга полицейска проверка, при гонка предизвика няколко пътни инцидента и оказа съпротива на органите на реда при задържането му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Екшънът започва около 13.30 часа на 4 февруари, когато в района на Многопрофилната болница за активно лечение в областния град автопатрул подава сигнал за стоп на лек автомобил „Хонда”.

Шофьорът не спира на подадения сигнал и продължава движението си, като извършва множество нарушения - помита два контейнера за смет и лек автомобил „Ауди”. "Хонда"-та е последвана и установена по ул. „Хан Тервел”. Водачът я изоставя и побягва. Задържан от полицейските служители след оказана съпротива по ул. „Катюша”. Извършена е проверка за употреба на забранени вещества, като уредът отчита наличието на наркотичните вещества метаамфетамин и канабис. Установено е, че предния ден е бил задържан в Първо РУ на МВР - също за управление на МПС след употреба на наркотични и упойващи вещества, от където е освободен сутринта на 4 февруари. По случая е образувано незабавно полицейско производство.
Още двама дрогирани зад волана са заловени от органите на реда. На 3 февруари около 23.05 часа по ул. „Славянска” в Добрич е спрян лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества тестът реагира положително за употреба на наркотичното вещество меаамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният Г. Д. /27/ от Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
С амфетамин и марихуана е бил дрогиран 25-годишният Х. Х. от Генерал Тошево. Той бил зад волана на лек автомобил "Рено", спрян е за проверка около 10 минути след полунощ на 6 февруари по ул. „Трети март” в Генерал Тошево. Х. Х. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ
 


Сходни връзки

ДРОГИРАН ШОФЬОР ОКАЗА СЪПРОТИВА СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКА ГОНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди