изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:11 EEST
В ДОБРИЧ 124 УЛИЦИ СА РЕМОНТИРАНИ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА    
НовиниПрез 2016 година са ремонтирани 124 улици и междублокови пространства - общо 25 589 кв.м, съобщават от общинската администрация. Обхванати са не само основните пътни артерии, провеждащи интензивното движение, но и улици в кварталите и общинските пътища.

За да се подобри общият облик на града и през 2016 г. продължи изграждането на нови автобусни спирки. Вандалски прояви правят наложително по-голямата част от гласуваните за тази дейности средства да се изразходват за подмяна на елементи по вече изградените спирки. Това е причината през годината да бъдат изградени само 4 нови спирки, а да бъдат ремонтирани 10.
Съгласно Закона за движение по пътищата, като собственик на улиците, Община Добрич има ангажимент да въвежда организация на движението и да поддържа маркировката в града - хоризонтална и вертикална. Положената през годината хоризонтална маркировка е 5 750 кв.м.
За ограничаване  скоростта на движение на моторни превозни средства на 20 от най-невралгичните участъци  от уличната мрежа са изградени съобразени със законовите изисквания нови „повдигнати пешеходни пътеки“. НДТ
 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ 124 УЛИЦИ СА РЕМОНТИРАНИ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди