изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:20 EEST
630 ПРОВЕРКИ ИЗВЪРШИХА ЗА СЕДМИЦА ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ КЪМ СИДП    
Ред и сигурност630 проверки извършиха в рамките на седмица горските стражари към Североизточно държавно предприятие, което стопанисва държавните гори на територията на четирите области – Варна, Добрич, Търговище и Шумен.

В периода от 30 януари до 6 февруари са инспектирани 139 обекта за добив на дървесина, 160 превозни средства, 249 ловци, 73 физически лица и др. Съставени са 37 акта и 23 констативни протокола по Закона за горите, като са задържани общо 18,08 куб. м незаконно добита дървесина.
Две каруци и два коня са конфискувани при проверки в обхвата на ДГС „Варна”. Служителите на горското стопанство са съставили 16 акта и 8 констативни протокола за незаконната сеч на общо 5,2 куб. м дърва за огрев.
При обход на територията на ДЛС „Шерба” са задържани 3 куб. м дърва за огрев. На нарушителите са съставени шест акта и три констативни протокола.
През изминалата седмица служители на ДЛС „Балчик” са конфискували 6,98 куб. м дърва за огрев, за които са съставени два акта и два констативни протокола по Закона за горите. Един акт е съставен при проверки на ловните дружинки в района.
1,5 куб. м дърва за огрев и моторен трион са задържани от мобилните контролни екипи към ДГС „Генерал Тошево”. За установените нарушения са съставени четири акта и шест констативни протокола.
Две каруци и 1,4 куб. м незаконно добита дървесина са конфискувани в обхвата на ДГС „Нови Пазар”. За нарушенията са съставени четири акта и един констативен протокол.
По два акта отчитат от горските стопанства в Провадия, Смядово и Тервел, а служителите на ДГС „Добрич” са съставили два констативни протокла по Закона за горите. НДТ
 


Сходни връзки

630 ПРОВЕРКИ ИЗВЪРШИХА ЗА СЕДМИЦА ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ КЪМ СИДП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди