изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:47 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.02.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  10.02.2017


На 9 февруари, около 16:00 часа в района на гара „Север” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката са открити бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам и суха тревна маса с тегло 0,4 грама. При извършения полеви тест, същите реагират на наркотичните вещества амфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Г.К. (30 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 9 февруари, около 16:00 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста реагира положително за употреба на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.А. (20 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 9 февруари, около 16:20 часа в района на гара „Север” е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста реагира положително за употреба на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Е. (27 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 9 февруари, около 21:50 часа по път II-29 е установен паркиран автобус „Темса” със софийска регистрация. В хода на проверката служителите на РУ МВР Г.Тошево установяват водача на автобуса Й.Р. (41 г.) от град София в момент на източване на дизелово гориво. В багажното отделение на МПС са открити 4 броя туби с общо 44 литра ведно с техническо средство за източването на горивото. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

 

На 9 февруари е проведена на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотични вещества. От извършените оперативно издирвателни мероприятия от служители на сектор „Криминална полиция” при ОД МВР Добрич в момент на разпространение на наркотични вещества е задържан криминално проявения Б.Ж. (23 г.) от град Добрич. В хода на операцията са установени и иззети девет броя дози от високорисковото наркотично вещество хероин. Уведомена е ОП Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани един пожар без материални щети и три пожар с нанесени материални загуби.

 

На 9 февруари, около 22:10 часа е получено съобщение за пожар в частен имот на територията на с. Септемврийци, обл. Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 05:00 часа. Вследствие на пожара са унищожени 450 броя бали фураж и 40м2 покривна конструкция. Причината за възникването на инцидента е в процес на изясняване.

 

10.2.2017 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.02.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди