изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:07 EEST
Спорт: Григор Димитров е на полуфинал след победа над Троицки (ОБЗОР)    
СпортСофия. Григор Димитров се класира за полуфинал на Garanti Koza Sofia Open, след като победи с 6:3, 6:3 празнуващия своя 31-и рожден ден Виктор Троицки. Най-добрият български тенисист контролираше събитията на корта и се поздрави с успеха след само 64 минути игра.

Следващият съперник на Димитров ще бъде определен от двубоя Николоз Басилашвили – Мартин Клижан.
„Днес бях много фокусиран. Може би първия гейм ми изигра лоша шега. След като спечелих първия сет обаче се успокои и това ми се отрази. С всеки изминал мач започвам да чувствам корта по-добре. Днес не рискувах много, играех сигурно на важните топки и всичко ми влезна. Всеки един мач тук е за вас (публиката), вие ми помагате, атмосферата е страхотна, обичам ви”, каза Димитров в интервюто на корта.  http://www.focus-news.net

Грузинец на пътя на Гришо към титлата

Николоз Басилашвили ще играе срещу Григор Димитров на полуфинала на турнира "София Оупън" в зала "Арена Армеец". Грузинският тенисист победи словака Мартин Клижан с 0:6, 6:3, 6:3.

Басилашвили преди  това отстрани от турнира поставения под №1 в схемата Доминик Тийм. Срещу фаворита Клижан грузинецът демонстирира и страхотен характер. Той загуби първия сет на нула, но после стигна до впечатляващ обрат. 

В решителния  трети сет Басилашвили дръпна с 2:0 след пробив. След това двамата с Клижан си размениха по още един пробив за 3:1. Грузинецът взе и своето подаване за 4:1, за да допусне пробив в седмия гейм и Клижан намали до 4:3. Интригата обаче приключи бързо и Басилашвили взе следващите два гейма и спечели мача. 

По-рано днес първата ни ракета  надделя над Виктор Троицки с 6:3, 6:3 за малко повече от час игра и достигна до полуфиналите. Досега Григор Димитров не се е срещал с 87-ия в света Басилашвили. Сблъсъкът е в събота от 18:00 часа.

В другия полуфинал Давид Гофен, поставен под номер 2 в схемата, в спор за място на финала ще се изправи срещу Баутиста Агут.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Спорт: Григор Димитров е на полуфинал след победа над Троицки (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди