изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










Овен
Много е важно да покажете усмивката си на всички през първия ден на новата седмица. Това, че някой ви е неприятен може да бъде подложено на съмнение и проверка.

Телец
Днес излезе навън като вземете със себе си нещо ново. Промяната ще е ключовата дума днес и за да контролирате нещата направете първата крачка. Няма да съжалявате.

Близнаци
Тази сутрин направете разузнавателни обиколка по съседните бюра. По-приятният вариант е да удължите времето за пиене на кафе с колеги, за да разберете накъде духа вятъра.

Рак
Чудесата не падат от земята. За вашите днес трябва да се погрижите вие самите. Възможно е да не ви останат сили, за да му се зарадвате, но понякога така се случва.

Лъв
Този понеделник го започнете достойно, като още от сутринта промените свой стар навик. Това е най-малкото, което предстои да се случи през седмицата така че бъдете готови за промени.

Дева
Този понеделник може да ви се стори по-тъмносив от останалите. Позволете си по-специална закуска и се поглезете подобаващо преди да излезете от дома.



Везни
Днес направете всичко възможно, за да излезете с усмивка от дома. Предстоят ви срещи с важни хора, а усмивката ви е гаранция за половината успех.

Скорпион
Днес освен на будилника, който ще ви събуди не разчитайте на нищо и никой друг да ви се меси в работата. Хубаво е дори храната за деня да си направите у дома.

Стрелец
Този понеделник станете по-рано и отделете време за физическа активност. Гимнастиката или бягането ще ви дадат сили, с които ще задминете конкуренцията в офиса.

Козирог
Днес може да не се познаете в огледалото. За да е пълна промяната може да изберете и различни дрехи, с които да излезете. Ще трябва обаче да приемете всички учудени погледи върху себе си.

Водолей
Денят ще започне с усмивка, дори да сте решили друго. Нищо не може да развали денят ви и както го прекарате така ще протече годината ви, така че съберете целия си позитивизъм.

Риби
Много е важно да започнете деня начисто. Направете си солидна закуска, за да няма на какво да се нацупите поне до обяд. Следобед ви очаква важен телефонен разговор.
/www.actualno.com


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди