изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:27 EET
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ С 4:1    
СпортЛидерът в Североизточната трета лига Черноморец (Балчик) загуби от Черно море с 4:1 в контролна среща, проведена на стадион „Младост” във Варна. Това бе последната проверка на тима от морската столица преди подновяването на първенството в Първа професионална лига.

Черно море откри резултата в 14-ата минута, а голмайстор стана новото попълнение Пируло. В 34-ата минута Георги Димитров от Черноморец с глава вкара за 1:1 и при този резултат завърши първото полувреме. След почивката „моряците” отбелязаха още три гола. В 53-ата минута Георги Илиев изведе в отлична позиция отляво Бакари, който вкара за 2:1. В 61-ата минута Борислав Балджийски с глава вкара нов гол за Черно море. Пет минути по-късно Илиан Илиев изведе в отлична позиция Филип Хлупик, който се разписа за 4:1.
На 19 февруари Черно море ще играе с ЦСКА-София в първия пролетен кръг от Първа професионална лига. Двубоят е от 12.30 часа на стадион "Калиакра" в Каварна. Отборът на Черноморец пък продължава участието си в международния турнир «Балчик къп», в който съперници на момчетата на Георги Иванов-Геша в група «Б» са участниците във Втора професионална лига Витоша (Бистрица) и Лудогорец II (Разград) и третодивизионният Ботев (Нови пазар).
 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ С 4:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди