изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:49 EEST
КРАСИМИР ЯНКОВ ЩЕ Е ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА БСП    
Политика Красимир Янков ще е водач на листата на БСП в Добрич. Досегашният народен представител от Добрич проф. Светла Бъчварова ще води листата в Търговище.


Те са сред утвърдените от пленума на социалистите водачи на листите, които лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи. „Имаме сред водачите кадри с дълъг партиен и парламентарен опит, както и нови, които за пръв път ще бъдат депутати“, каза тя. По думите ѝ в листите има съчетание на ярки партийни кадри и на хора, които са ляво мислещи, но не са членове на БСП, но приемат и споделят платформата на БСП.
Красимир Янков е роден на 11 декември 1974 г. Завършил Икономически университет – Варна със специалност “Счетоводство и контрол” и Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов със специалност „Финанси“.Бивш член на съвета на директорите и директор „Търговия“ на „Летище Варна“ ЕАД, началник на политическия кабинет в Министерството на икономиката и енергетиката, председател на съвета на директорите на „Международен панаир Пловдив“ АД и на АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД.Народен представител в 42-то и 43-то НС от Варна. Женен, с три деца.
Беше номиниран от партийните организации на социалистите в общините Каварна и Добричка.
Проф. Светла Бъчварова бе издигната за депутат от област Добрич от общинските партийни организации в Добрич, Каварна, Шабла, Тервел, Добричка. НДТ
 


Сходни връзки

КРАСИМИР ЯНКОВ ЩЕ Е ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди