изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:10 EEST
ПОТВЪРДИХА АРЕСТА НА РАЗСЛЕДВАН ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА МАРИХУАНА    
НовиниВарненският апелативен съд потвърди първоначалния арест на Емран Карани, разследван по бързо производство на Първо РУ на МВР – Добрич за разпространение на марихуана.




С определение на Окръжен съд - Добрич от края на м. януари тази година, 29 годишният мъж от с.Сливенци е с мярка за неотклонение "задържане под стража".
Втората съдебна инстанция остави без уважение жалбата му и сподели основанията ОС-Добрич за определяне на първоначалния арест. Срещу Карани е повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление,  което се наказва с лишаване от свобода. От всички събрани до момента доказателства по бързото производство - показанията на разпитани свидетели, протоколи за оглед и др. и този съд  стига до обоснован извод, че обвиняемият е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение. Разпространението на наркотични вещества е деяние с висока степен на обществена опасност, което се наказва строго от закона. Въпреки, че Емран е с чисто съдебно минало и с постоянен адрес, съдът намира, че съвсем реална е опасността той да се укрие или да извърши престъпление. Основания за този извод съдът открива в множеството свидетелски показания, от които е видно, че Карани системно е продавал марихуана на зависими лица. Освен това, при задържането му е оказал съпротива и се опитал да избяга от полицейските органи.
Определението на Варненския апелативен съд, с което се потвърждава първоначалния арест на Емран Карани, разследван за разпространение на марихуана не подлежи на обжалване. НДТ
 


Сходни връзки

ПОТВЪРДИХА АРЕСТА НА РАЗСЛЕДВАН ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА МАРИХУАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди