изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:16 EEST
ОБЩИНАТА СЕ ДОПИТВА ДО ГРАЖДАНИТЕ ЗА ПРОЕКТ    
НовиниЗа пореден път Община град Добрич желае да се възползва от възможността за отпускане на безвъзмездни средства по програмата на Министерство на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) „Чиста околна среда” – „Обичам природата – и аз участвам”, в размер на 10 хил. лв.




Припомняме Ви, че по тази програма беше изграден „Дървеният град” в градския парк „Свети Георги” през 2012 г., както и спортна площадка в района на бул. „Добричка епопея” през 2013 г.
Тази година Общината е насочила вниманието си към района, заключен между бул. „Русия”, ЖК „Дружба” II и III, и магазин „Лидъл”. Територията е с обща площ от 30 дка, като, предвид размера на финансирането, сме се фокусирали върху най-западната му част (към магазин „Лидъл”), с площ от около 5 дка.
Участието на гражданите при формирането на проектната идея, както и при нейната реализация, е ключово условие за одобряване на проекта. В тази връзка, общинската администрация очаква мнения, препоръки и предложения от страна на живущите в района, на адрес:
dobrich@dobrich.bg и на facebook страницата на Община град Добрич, до 20.02.2017 г. включително.
Получените предложения ще бъдат използвани за оформяне на проектното предложение, както и за актуализиране на концепцията за цялостно благоустрояване на посочената територия и превръщането й в пълноценна зона за отдих. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА СЕ ДОПИТВА ДО ГРАЖДАНИТЕ ЗА ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди