изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:48 EEST
ПОЛИЦИЯТА РАЗСЛЕДВА КРАЖБИТЕ НА КУТИИ С ДАРЕНИЯ ЗА БОЛНИ ДЕЦА    
НовиниЗа втора кражба на кутия за дарения за болно дете алармираха близките, след като стана ясно, че жена е задигнала кутията със събраните средства за лечение на 18-годишния Божидар Георгиев от магазин в квартал „Балик“.


Млада жена е откраднала кутията, поставена в аптека "Хера" в Добрич, в която са се събирали пари за лечението на малката Алекс, чиито родители събират средства, за да може бебенцето да проходи.
Близките разпространиха и видео, на което се вижда как младата жена прибира кутията в чантата си. Крадлата е заснета и в лице и снимката й се разпространява в социалната мрежа.
"Когато едно дете се бори от деня на раждането си със съдбата си, когато държавата " България " не му помага , до него застават хората с добри сърца, съпричастни и споделяйки нейната битка , окрилявайки я да полети с надежда и да забрави за момент негативизма. За съжаление, винаги се намират хора - паразити (кърлежи), които да се опитат да пречупят крилата на които лети. Тези хора за по-малко от месец откраднаха 3 кутии за дарения за Алекс, а други просто крадяха не кутиите а парите в тях.
Това може само да ни огорчи, да ни приземи , да ни препъне , но не и да ни откаже. По скоро тази постъпка би ни мотивира допълнително, защото колкото и такива лоши хора да има , добрите винаги ще са повече.
Не знам тази жена с тези пари ако си купи хляб, дали ще може да си преглътне залъка, но знам, че колкото и да ни боли в момента, това ще ни направи по силни, защото ще знаем ,че винаги ще има хора които като не могат да помагат, ще търсят начин как да се възползват.
Както се казва в българската поговорка " БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ"!", споделиха близките на Алекс. Майката на Александра е от Добрич. Тя трябва да събере 462 500 лв., за да може малкото й момиченце да проходи и да има щастливо детство, каквото всяко дете заслужава.
Както НДТ вече съобщи, открадната е една от кутиите, в които се събират средства за лечение в чужбина на 18-годишния ученик от Финансово стопанската гимназия в Добрич Божидар Георгиев. Тя е била поставена в магазин "СВА" в квартал "Балик" в сряда. В четвъртък вечерта вече е била открадната. Касиерките в магазина подозират, че кражбата е извършена от жена, която била редовен клиент на магазина, разказаха съучениците на Божидар. Когато жената влязла да пазарува, оставила багажа си до кутията. На излизане, прехвърляйки си покупките, взела и кутията.
Близките на двете болни деца не изключват да става въпрос за една и съща крадла.
В полицията има получен сигнал и се извършва проверка във връзка с кражбите на кутии с дарения за болни деца в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  НДТ

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА РАЗСЛЕДВА КРАЖБИТЕ НА КУТИИ С ДАРЕНИЯ ЗА БОЛНИ ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди