изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:01 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 15.02.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  15.02.2017


На 14 февруари, около 23:55 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил в района на ул. „Простор” в град Добрич. На място е установено, че МПС е лек автомобил „Мерцедес” със софийска регистрация. Вследствие на пожара автомобила е напълно изгорял. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 14 февруари, около 11:00 часа в землището на с. Селце, обл. Добрич е извършена проверка на ППС каруца, управлявана криминално проявения от Б.Р. (37 г.) от град Каварна. В хода на проверката са установени 0,3 м3 дърва за огрев без превозен билет и немаркирани с контролна горска марка от вида ясен, дъб и круша. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Каварна.

 

На 13 февруари след проведени ОИМ и ПСД от служители на Първо РУ МВР Добрич е задържан  криминално проявения и осъждан Г.Т. (38 г.) от град Варна. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на мобилен телефон „Самсунг”. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. На 14 февруари му е наложена мярка за задържане за 72 часа.

 

На 14 февруари, около 21:30 часа по ул. „Дунав” в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача, същия представя СУМПС издадено от Р. Полша. След извършена експертна справка се установи, че документа е неистински. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.Г. (35 г.) от град Добрич.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара с нанесени материални загуби и един пожар без материални щети.

 

15.2.2017 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 15.02.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди