изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:15 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Умората от работа и грижи изисква да си починете. Потърсете начини за разтоварване от стреса. На някои от вас ще им се наложи да се справят с неотложни задачи, но мислете позитивно и гледайте напред, хубавото предстои.

ТЕЛЕЦ - Погрижете се за здравословните си неразположения, не допускайте нещата да се усложнят. Прагматичната ви мисъл и делови подход ще насочат усилията ви и ще постигнете удовлетворяващи ви резултати в професионалните ви начинания.

БЛИЗНАЦИ - Дилемите пред вас са не една и две, но изискват да съберете мислите си и да вземете най-доброто решение за себе си. Други ще ги занимават неотложни промени, оставайки на втори план личните си такива.

РАК - Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко, и които са готови да ви съдействат по всяко време.

ЛЪВ - Днешния ден може да се окаже решаващ в много отношения. Днес ще установите важни контакти, които ще ви помогнат да реализирате ваши бъдещи проекти.

ДЕВА - Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. В случай, че не го съзнавате, бъдете по-търпеливи и не пресирайте човека до вас да изпълнява начаса желанията ви.



ВЕЗНИ - Ще имате провокации от различен характер, за това си наложете повече сдържаност в оценките ви за хората около вас. Потърсете решение на проблема и ще се справите, усмихнете се и покажете доброто си отношение към всички наоколо.

СКОРПИОН - В интерес на работата, а също и във ваш интерес/ което ще разберете по късно/ е добре да отстъпите крачка назад от позициите си, но да си запазите правото на последната дума.

СТРЕЛЕЦ - Този ден ще премине в движение за повечето от вас. Възложените отговорности вършите стриктно и с много добри резултати. Оправдавате гласуваното ви доверие и можете да сте сигурни, че за в бъдеще все повече ще разчитат на вас.

КОЗИРОГ - Част от вас ще посветят времето си днес на интересни и полезни за работата ви дела. Смятате че можете да бъдете полезни и на хората около вас със нещата, които умеете.

ВОДОЛЕЙ - Пригответе се за дълъг и изтощителен път, който ще подложи нервите ви на изпитание. Ако шофирате и при най-малките признаци на умора и разсеяност - отстъпете шофьорското място на по-опитен водач.

РИБИ - Съобразявайте се с финансовите си възможности и се старайте да не ги надхвърляте, когато харчите. В този ред на мисли не поемайте и обещания, които няма да изпълните.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди