изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:54 EEST
БЛАГОДАРНОСТ    
Общество Благодарност на всички добри хора, фирми и организации, които помагат на детето й, изказва от страниците на в. "Нова добруджанска трибуна" Камелия Тодорова от Добрич. Тя разказва, че синът й Неди е на 12 години и страда от аутизъм. Не говори и понякога ако поиска нещо и не бъде разбран изпада в кризи. Семейството прилага много лечения, за да помогне на детето - добавки, частен логопед, Транс-краниална електростимулация във Варна, Sect-кранио сакрална терапия.

Всичко това не се заплаща от здравна каса и се поема от семейството му. "Ние нямаме възможност за всички лечения и сме принудени да слагаме касички в магазини в Добрич", споделя майката на Неди. Налага се да искаме помощ от хората, понеже държавата не ни я осигурява, въпреки че тя е виновна за състоянието на детето ни, категорична е Камелия Тодорова. По думите й състоянието на Неди е такова заради ваксина. "Наскоро дори по бТВ лекар съобщи за ваксина с 2 000 мг живак, която искали да внесат в България, което е хиляди пъти над нормата!", възмущава се жената.
Съгражданката ни изказва сърдечна благодарност на адвокат Мая Димитрова - областен председател на БСП-Добрич, която е помогнала с лични средства. Благодари на вериги магазини месария "Джеронимо", Димят", кафе-сладкарница "Кристи", гостилница "Кайсийката", борса "Солаков", магазин за подправки на Кооперативния пазар, които са се съгласили и са поставили касички за набиране на средства в подкрепа на Неди. Благодарност майката отправя и към Община Добрич, която дълго време им помага, и специално на служителката Севдалина Иванова.
"Благодаря ви, мили хора, че повярвахте в Неди! Ние ще продължим, благодарение на вас, да се борим с аутизма! Заедно можем повече, вече го показахме! Бъдете благословени", пише в писмо до редакцията ни Камелия Тодорова. НДТ
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди