изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Ще започнете деня си в добро настроение и обнадеждени за реализацията на своя идея. Работейки върху нея, ще имате среща и с други, не по-малко амбициозни от вас хора.

ТЕЛЕЦ - Нерешени въпроси на работното място или у дома ще занимават много от вас днес. Потърсете допълнителна информация, за да направите обективна оценка и вземете правилните решения.

БЛИЗНАЦИ - Изглежда на всяка крачка ще очакват от вас да се ангажирате с проблемите на околните. В това отношение денят може да ви се стори доста напрегнат.

РАК - Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Намерете начини да се освободите от натрупалата се умора.

ЛЪВ - Очаква ви динамичен и изпълнен с емоции ден. Подхождате към всяко нещо с любопитство и желание да вникнете в нещата. Съвет на близък човек може да промени мнението ви по въпрос, който сте считали за решен.

ДЕВА - Предстоят ви доста промени, много от които очаквате отдавна. Вашият професионализъм едва ли е останал незабелязан, затова можете да се надявате на добри позиции на работното си място.

ВЕЗНИ - Ще съзрете добри перспективи за развитието си днес и без да губите време ще пристъпите към действия. В движение ще решавате натрупани от предишни дни проблеми, справяйки се по-бързо и успешно с тях.

СКОРПИОН - Очаква ви приятен работен ден днес. Вашият завиден нюх ще ви подскаже как да действате в определена ситуация, и кое ще е най-доброто решение.

СТРЕЛЕЦ - Ще ви занимават професионални проблеми. Въздържайте се от категорични решения. Оставете ги за по-късен етап, когато бихте могли да сте повече информирани и обективни.

КОЗИРОГ - Денят може да се окаже доста успешен за мнозина от вас. Това е особено валидно за тези, които опитват късмета си на ново поприще.

ВОДОЛЕЙ - Показвайки загрижеността си към проблемите на хората около вас ще спечелите приятелството им. Съмненията, които пораждат у вас конкретни представители на другия пол запазете за себе си, докато не ги проверите.

РИБИ - Доста разнообразен ден. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Изгаряща страст ви заплашва привечер, мислете и с главата си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди