изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/







Овен 21 март – 20 април

Ден за проучващи и обучаващи разговори, които ще помогнат да се ориентирате в лични и професионални проблеми, да се доберете до полезни информации и да вземете важно решение за бъдещето си. Сега е моментът да се срещнете с капацитети в интересуващата ви област или с приятел, който е врял и кипял в подобни ситуации, които не може да разрешите. Денят се свързва със златното ключе на познанието. Не всеки ще го намери, но вие може и да успеете. Проявете щедрост, направете едно добро дело.


Телец 21 април - 20 май

Задушница е, поменуваме починалите близки. Отделете време за проучвания и разузнаване в тила на конкуренцията. Всичко, което научите днес, ще ви влезе в работа, ще помогне да разберете околните и себе си и да излезете от зациклено положение. Не започвайте нищо, не подписвайте важни документи днес и утре. Сега е моментът да залегнете над книгите, да набележите планове и реформи и да организирате по нов начин бъдещите си бизнесинициативи. И сънищата ви носят нови знания и част от решението на проблема.


Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръчват се повече контакти с хора, които могат да разширят кръга ви от знания и умения. Обърнете се към майстори и капацитети в интересуващите ви области. Днес лесно се усвоява всяка материя, лесно се запомня, а наученото остава задълго в съзнанието ни. Ще са ви от полза всякакви посещения и лични контакти, които може да прераснат в професионален ангажимент в бъдеще. Проучвайте и преосмисляйте предложените нови идеи. Проучете и хората, с които смятате да работите. Доверете се повече на близките.


Рак 22 юни – 21 юли

Срещите ви в този ден ще донесат неочаквани подкрепи, защити и препоръки. Ще се окажете под влияние на светли умове и добронамерено настроени към вас хора. По някакъв начин ще стабилизирате положението си у дома и в обществото. Каквото прочетете и разучите, може да стане база за бъдеща работа, лични и професионални връзки. Нищо важно не отлагайте за неделя, когато ще бъдете подложени на открита атака и шантаж. Бъдете алтруисти, позволете и на околните да научат и получат нещо от вас.


Лъв 22 юли – 22 август

Денят носи повече грижи, неприятности и рискове за родените след 12 август. Не обсъждайте имотни и наследствени въпроси. Отложете преговори, пътувания и разговори по важни делови и лични дела за понеделник. Добре е в този ден да прочетете някаква специализирана литература, която ще ви помогне да навлезете по-дълбоко в материята, с която работите или предстои да се занимавате. Ден за учене на езици, за моделиране, шев и кройка, за търсене на преподаватели, треньори и мениджъри.


Дева 23 август - 22 септември

Денят дава възможност да спечелите от наученото и усвоеното във времето назад. Ще намерите ученици и сами ще се запишете в нов обучаващ курс. Ако сте напреднали в материята, може да сформирате своя група или трупа, да давате уроци и консултантски услуги. Това, което започнете днес, може да се окаже доходна и стабилизираща пазарна ниша за вас. Някой ще попадне и на тайно знание или информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Възползвайте се максимално от това, което знаете или другите знаят и ви споделят.



Везни 23 септември – 22 октомври

Днес преоткривате стара мъдрост и прилагате успешно съвет на приятел, който и друг път е проработвал. Опитайте да стигнете до корена на проблемите и да ги решите съобразно най-новите положения и достижения в дадената област. Посетете капацитет за съвет и синхронизирайте получените данни с това, което знаете и умеете. След днешния ден ще се почувствате много по-знаещи, можещи и значими. Всичко, за което се потрудите и разузнаете, ще ви свърши работа в следващите трудни дни.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

С навлизането на Слънцето в хармоничните ви Риби навлизате в стабилизиращ и преосмислящ позициите ви период. Ако ви предстои вземане на важно решение, постарйте се да получите информации по въпроса от няколко източника. Потърсете съвет от капацитет. Сами ще спечелите от консултантски услуги. Ден на тайното знание и на задкулисните инициативи. Тези, които са добре информирани, ще направят силен ход, а лаиците отново ще останат излъгани. Вътрешният ви усет ще сглоби пъзела и ще ви насочи в точната посока.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес е особено важно да изпипате детайлите, да вникнеш в дребните подробности, да проверите как го правят другите, за да постигнете и вие напредък в личните си инициативи и дела. Пътувайте, посетете хора с подобен на вашия проблем и сондирайте мнение. Проявете щедрост, дайте и вие безплатен съвет на прохождащите във вашата област. Денят среща учителя с ученика в позиция, от която и двамата ще имат ползи. Доверете се и на сънищата си. В тях дреме търсеното от вас решение. Важните срещи планирайте за понеделник.


Козирог 22 декември – 20 януари

Денят носи ползи от всичко усвоено и научено преди. Ще блеснете с възможности и знания на участия и конкурси. Може да осъществите връзка и с хора, способни да ви подготвят за предстоящите ви изяви. Намирате нужните ви мениджъри и треньори или сами се ориентирате към такава дейност, ако вече сте натрупали достатъчно знания. Този ден помага в преквалификацията ви, дава възможност да спечелите и от личното си хоби. Поне една цел ще се постигне. Не излизайте от играта, сменете само позицията.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък ден за родените в третата декада. Не подписвайте документи, касаещи имотни и наследствени дела. Нещо пропускате, а за друго не сте подготвени. Не сте си извадили заключение от някои житейски уроци, затова съдбата отново ви сбъсква с тях. Днес и утре може да направите грешен ход, ако разчитате само на себе си и не сте склонни да проучите проблема в дълбочина. Нужен ви е компетентен съюзник. Слънцето напуска вашия знак. Може би ще трябва да смените съветници и треньори, учители и наставници, за да успеете.


Риби 20 февруари – 20 март

Днес, в 11 ч. и 23 мин. по Гринуич, Слънцето навлиза във вашия знак. Склонни сте да правите услуги. Ще имате проблем, ако се намесвате в живота на другите без да са ви искали съдействие. Урокът на деня е да не се дават непоискани съвети и да не се поставят околните в неловка ситуация с неочаквани подаръци. Бъдете на линия, ако някой ви помоли за услуга и съдействие. Ще имате полза, ако успеете да намерите ученици или нужните ви учители. Денят изисква да се замислим дълбоко за професионалната си ориентация.

http://www.monitor.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди