изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
Новата „Мис Плеймейт” била на повикване? Вижте на какви цени    
Светска клюка Прясно коронованата с титлата „Мис Плеймейт 2016” Магдалена Бадер заработва като компаньонка от няколко години, пише "Уикенд". Според думите на двама независими един от друг информатори, 24-годишната брюнетка има солидно креватно досие като едно от най-оборотните момичета на повикване.


Маги започнала като компаньонка при именития столичен сводник Дани Обувката. Затова в ГДБОП може би още се пазят доказателства, тъй като при ареста на Обувката, състоял се през есента на 2012 г., в един от телефоните му се съдържали множество есемеси между него и Маги Бадер. Почти всички съобщения съдържали адреси на ВИП клиенти, които стройната хубавица трябвало да посети.

След зрелищния арест на Обувката и разпадането на секс организацията му, Маги Бадер получила предложение да мине на работа към Росен Чолов – Чолата. Тя обаче, тъй като от други труженички научила, че клиентите му били проблемни, не оставяли големи бакшиши, а освен това не желаели да ползват презервативи.

„Маги работи самосиндикално. Сама си намира клиентите и сама прибира 100% от парите, които й плащат за услуги. Понякога, когато клиент й бъде даден от друго момиче, Маги плаща някакъв процент на посредницата”, разказва запознат със схемата на родните секс труженички.

Любопитен детайл е, че Маги Бадер не е единствената участничка от последния конкурс „Мис Плеймейт”, която упражнява най-древната професия. „Такива са поне 6 от участничките. Повечето от тях се явяват на този конкурс, за да си вдигат цената. Когато се явиш на това състезание, явно се афишираш като действаща компаньонка и следват покани и оферти. Ако преди цената ти е била 300 лева на час, след явяване на „Мис Плейтейт”, мизата скача на поне 500 лева”, разяснява миналогодишна участничка в съмнителния конкурс за красота и сексапил.

Самата Маги Бадер коментира тези твърдения така:  „Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване, които нямат абсолютно нищо с реалността. Аз съм човек, които знае и приема, че славата носи както позитиви, така и негативи. Днес обаче на страниците си един от нашите седмичници спряга името ми по начин, които е меко казано отвратителен. Не, драги мои, нямам нищо общо с хората, с които ме спрягат, даже и не ги познавам. Темата дали съм компаньонка не смятам и да я коментирам, защото това е под нивото ми. Нека всеки сам направи своите изводи“, отсича миската.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Новата „Мис Плеймейт” била на повикване? Вижте на какви цени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди