изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Бъдете дискретни, ако с вас споделят интимни тайни. Дори някои вълнения да ви се сторят смешни не го показвайте, за да не нараните човека, който ви ги споделя.

ТЕЛЕЦ - През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Денят ще премине според вашите желания - новите впечатления ще ви обогатят.

БЛИЗНАЦИ - Добре е да намерите време и за почивка. Заемате се с какво ли не, докато накрая не откриете онова, което наистина ви удовлетворява.

РАК - Ще наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите, с което може да настроите негативно някого към себе си.

ЛЪВ - Днес сте просто неустоими. Околните едва ли ще успеят да ви видят за дълго, тъй като не се задържате на едно място. С лекота вършите неща, за които сте смятали, че са сложни.

ДЕВА - Мислете позитивно и не се поддавайте на раздразнението си. Излишно ще се натоварите с емоции, не водещи до нищо добро. Обърнете внимание на семейството си.

ВЕЗНИ - Като широко скроени хора, ще обединявате около себе си всички, които мислят различно, извличайки ценното и непреходното. С търпение и труд ще постигнете целта си, знаете го и следвате програмата си.

СКОРПИОН - Стремежът ви към повече свобода в отношенията е похвален, но е възможно да бъде противоречиво приет. Ако имате възможност да пътувате днес, дори за кратко, би ви се отразило чудесно.

СТРЕЛЕЦ - Желанието ви ще буди възхищение и на свой ред вие също ще се радвате на внимание. Все пак се пазете да не отегчите някого с прекалените си грижи, защото съществува и такъв риск.

КОЗИРОГ - С добро настроение ще се включите в суетата около вас, без да показвате раздразнение от чуждото несъвършенство.

ВОДОЛЕЙ - Имате желание и ще се преборите с вътрешните си колебания, като покажете готовността си за сътрудничество и подкрепа на нечие начинание. Освен това малко разнообразие няма да ви се отрази зле, напротив.

РИБИ - Семейни въпроси и родителски задължения ще ангажират деня на повечето от вас. Други ще работят за интересите си и ще се поздравят с придобивки.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди