изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:29 EEST
ДРАГОМИР ЦУКЕВ ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОУЧРЕДЕНАТА КОАЛИЦИЯ „НОВА РЕПУБЛИКА“    
ПолитикаПреподавателят по чужди езици във Висшето училище по мениджмънт Драгомир Цукев ще води листата на новоучредената коалиция „Нова Република“ в Добрич, съобщи лидерът на ДСБ Мирослав Георгиев. Той посочи, че изборът е осъществен напълно демократично на проведеното снощи учредяване на коалицията, на което присъстваха 74 учредители – членове на структурата на ДСБ в областта и граждани.

На второ място в листата ще е Мирослав Георгиев – икономист, работи в частния бизнес, председател на ДСБ в Добрич. Трети е Ивайло Петров – областен председател на ДСБ, четвърта е Милена Керанова - член на общинското ръководство на ДСБ, има частен бизнес .На пето място е Тодор Моралийски - председател на БЗНС „Никола Петков”, шести е Диян Кралев от Българска демократична общност.
Листата бе представена вчера в присъствието на лидера на ДСБ и председател на „Нова Република“ Радан Кънев. Той съобщи, че се очаква в листата да бъдат включени и представители на каварненска и балчишка община.
Той поздрави „Нова република“ - Добрич с това, че партийните ядра и гражданското ядро на бившия реформаторски блок се обединиха в една обща структура. Заедно излъчиха и водач на листата  и подредиха листата. „Това се посреща в София със задоволство и радост. Тази листа ще бъде регистрирана изцяло по начина, по който е съставена и подредена в Добрич“, увери Кънев. И добави: „Много съм доволен, че в Добрич „Нова република“ издигна един изтъкнат учител, човек с опит и в България, и в чужбина, за да покажем каква е основана на развитието на българската демокрация – силна и образована нация, и здрави закони и правосъдие“.
„Ние търсим нови, императивни инструменти, които да допринесат за пробив в нашето общество. Такъв акцент от последните няколко дни е акцентът върху образованието. За разлика от някои политически сили, които подхождат към образованието, като към синдикална организация, ние не обещаваме двойни заплати на учителите, а предвиждаме изцяло обновяване на учителския състав в следващите десет години. Като имаме предвид, че това ще бъде елита на нацията. Именно с такива учители можем да пренесем нацията в бъдещето и България да стане едно по-добро място за живеене“, сподели водачът на листата. НДТ
 


Сходни връзки

ДРАГОМИР ЦУКЕВ ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОУЧРЕДЕНАТА КОАЛИЦИЯ „НОВА РЕПУБЛИКА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди