изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Денят е успешен за всички. Ще се справите с една сложна ситуация, само ако използвате помощта на ваши близки. Не се поддавайте на провокации от ласкатели и доброжелатели.
ТЕЛЕЦ - Решително ще отхвърлите всичко, което ви пречи да се изявите по начина, който предпочитате. Идеите ви са конструктивни и с тях ще привличате интереса на повече хора.
БЛИЗНАЦИ - Вместо да съдите другите се опитайте да ги разберете. Защо постъпват по един или друг начин. Това е много по-полезно и по-интересно от критиката.
РАК - Ще имате повод да сте доволни от себе си. Но, действително е трудно да угодите на всички. Бъдете чисти пред съвестта си и не взимайте присърце проблемите на всеки срещнат.
ЛЪВ - Добрата психическа и физическа форма ви позволява да вложите цялото си старание в работата, от което само ще спечелите.
ДЕВА - Ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за каузата си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички.



ВЕЗНИ - Няма да ви липсва енергия за работа. Ще бъдете ентусиазирани от нещо специално. С присъствието си ще увличате околните, и те ще черпят от вашето слънчево настроение.
СКОРПИОН - Без затруднения ще намерите изход в деликатна ситуация, в която други биха се затруднили. Ще балансирате измежду интересите на повече хора, постигайки договорености по между им и бързи резултати.
СТРЕЛЕЦ - Не щадете себе си, когато трябва да доказвате качествата си, бъдете толерантни към околните. Моментът е подходящ да си осигурите добра позиция на работното място, както и да дадете заявка за издигане.
КОЗИРОГ - Загрижени сте за здравословното състояние на свой близък и това влияе на работоспособността ви днес. Насърчете го с топли думи, това ще повиши духа му и влее сили за оздравяването му.
ВОДОЛЕЙ - Имате много добра преценка за ситуацията и изглежда знаете какво да правите. Пределно практичният ви подход днес ще се окаже печеливш.
РИБИ - Късметът е на ваша страна днес и ще ви е далеч по-лесно на изпълните намеренията си. Предпочитате самостоятелната работа и наистина тя ще е много по-ползотворна.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.41 секунди