изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:39 EET
МИСИС БЪЛГАРИЯ ПОДАРИ ОБЕЦИТЕ СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНА ОТ РАК МАЙКА    
Общество Благотворителна група - базар с цел събиране на средства за лечението на 33 годишната Даниела Василева са организирали майки от Генерал Тошево. Събирането на средства става като желаещите качват снимки на своите вещи с цел продажба. Цялата сума от продажбата постъпва директно по дарителската сметка на кампанията „Да помогнем на Диди да оздравее” в ЦКБ.

На базара се предлагат много интересни книги, торти, часовници, дрехи, парфюми, руски хайвер и др. На търг са обявени и услуги като ноктопластика или пълна промяна – прическа, грим и маникюр, както и фотосесия. Разиграват се също вина, шоколадови изкушения, мартенички, смартфони. Магазин предлага кошница със свежи плодове. Наддаване има за домашен мед, конфитюри и лютеница.
Момченце решило да продаде любимата си пожарна, за да помогне на Диди.
Александра Милтенова - Мисис България 2013 г., също се присъединява към каузата с ръчно изработени обеци, подарени и след спечелването на титлата. Търгът за тях започва от начална цена 70 лева и продължава до 19 ч. на 23 февруари.
Христо Христов, който живее в Испания, споделя, че също би искал да помогне. Затова предлага  свое отличие от европейски боксов турнир. Трофеят е спечелен от него в Мадрид за най-зрелищен боксьор и представлява инкрустирана плочка с надпис. Ценен е защото съществуват само 3 от тези отличия, споделя Христо, който е готов да дари отличието си за Диди.
Млада българка, която живее в Швейцария, е готова да предостави уникално бижу, което тя е изработила да престижна бижутерска компания там. Бижуто е сребърно колие с кристали и черен оникс. Изработено е за Catherine Clochette Switzerland .
Даниела Иванова Василева е на 33 г. от гр. Генерал Тошево. Младата жена има семейство и 5 годишно момченце, което се нуждае от нея. Всичко започва през 1998 г., когато тя е едва на 15г. и лекарите й поставят най-коварната диагноза - рак (сарком на Юинг). След проведено лечение - операция и химиотерапии, създава семейство и се ражда синът й. През септември 2014 г. се появява болка в ръката. Правят й биопсия на костта на ръката и излизат данни за Дистрофична калциноза. На 09.08.2016г. й е направена биопсия на тъканта с данни за хистологично доказан нискостепенен фибромиксоиден сарком (тумор на меките тъкани).Тогава е насочена за химиотерапия и бифосфонатно лечение от което няма голяма промяна в състоянието й. В момента са изпратени документи в клиники в Истанбул, от които очакваме оферта за нейното лечение.
На много места в Добрич, Генерал Тошево и Русе са поставени кутии за набиране на дарения. НДТ
 


Сходни връзки

МИСИС БЪЛГАРИЯ ПОДАРИ ОБЕЦИТЕ СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНА ОТ РАК МАЙКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди