изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:26 EET
ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВА ДА ГРАЖДАНИТЕ ДА ОСИГУРЯТ ДОСТЪП ДО ПОЩЕНСКИТЕ СИ КУТИИ    
НовиниГражданите да осигурят достъп до пощенските си кутии и те да са в добро състояние, за да се осигури защита на личните данни, призовава Общината в Добрич. Това се налага във връзка с разпращането на съобщения на задължените лица с дължимите от тях данък върху недвижимите имоти, такса за битови отпадъци и данък върху превозните средства за 2017г. и недобори за предходните години.


От кметството посочват, че пощенската кутия трябва да е в добро състояние и заключена, на нея трябва я да е означено името на лицето и / или фамилията на семейството, както и номерът на апартамента.
Доставянето на съобщенията ще се извърши от „Български пощи“ ЕАД. С цел защита на личните данни на задължените лица е постигната договореност на къщи, които нямат пощенска кутия на входните врати, съобщения да не се доставят. Входове, в които не е осигурен достъп на пощенски служител, съобщения няма да бъдат оставяни.
Входове, които нямат пощенска кутия или имат обща такава или само процеп на входната врата за получаване на кореспонденция съобщенията ще бъдат доставяни в общата кутия.
Писмата с дължимите данъци няма да бъдат оставяни и в пощенски кутии с липсващи вратички съобщения да не бъдат оставяни.  НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВА ДА ГРАЖДАНИТЕ ДА ОСИГУРЯТ ДОСТЪП ДО ПОЩЕНСКИТЕ СИ КУТИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди