изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:19 EET
24 ЧАСА АРЕСТ ЗА СЕДМИНА, ЗАЛОВЕНИ С НАРКОТИЦИ    
Ред и сигурностСедем души са заловени с наркотични вещества през последните дни, двама от тях са били зад волана, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Всички са прекарали по 24 часа в ареста. 


На 17 февруари около 17.30 часа в района на общински младежки център „Захари Стоянов” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявените П. Д. /36/, И. И. /35/ и А. Т. /37/, и тримата от Добрич. В хода на проверката е открито полиетиленово пликче със суха тревна маса с тегло около 2 грама, което при извършения полеви тест реагира на канабис. 20-годишен софиянец с инициали Д. Я. пък е спипан с дрога в Каварна. Той е проверен на 19 февруари около 14 часа. В младежа е намерена суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство. Около 1 часа след полунощ на 18 февруари по бул. „25 септември” е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с варненска регистрация, управляван от Г. С. /19/ от Провадия. В колата е установено пликче с канабис с тегло 1,2 грама и бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама, за което се установява, че е амфетамин.
Първият дрогиран шофьор - И. Ц. /21/ от Добрич, е заловен на 17 февруари. Около 23 часа по ул. „Бойчо Огнянов” е спрян лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация. При извършената проверка на водача за употреба на наркотични вещества с техническо средство тестът отчита положителен резултат за канабис и амфетамин. Около 23.30 часа на 18 февруари по околовръстен път на Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с водач О. Д. /27/. Установено е, че младият мъж управлява след употреба на канабис и амфетамин.
По всички случаи са образувани досъдебни производства. НДТ
 


Сходни връзки

24 ЧАСА АРЕСТ ЗА СЕДМИНА, ЗАЛОВЕНИ С НАРКОТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди